YouTube

Inin je brend duboko ukorijenjen i u Crnoj Gori

Iz INA Glasnika broj 1947 od 14. srpnja 2009.

INA CRNA GORA d.o.o. KOTOR

Već nekoliko kilometara nakon ulaska u Crnu Goru lako je zaključiti kako kupovna moć stanovništva, unatoč globalnoj recesiji i nelikvidnosti, polako i sigurno raste. To je najočitije upravo na crnogorskoj obali koja postaje turistički hit, no razlog našeg posjeta ovaj put nisu turizam i blagodati ljetnog odmora, već novoizgrađena Inina benzinska postaja u tivatskom naselju Dumidran. Već se prilikom prolaska kroz Tivat, gradić u centralnom dijelu Bokokotorskog zalljeva, na velikom reklamnom panou uz cestu najavljuje nova benzinska postaja.

Moderan i prostran objekt

Inina benzinska postaja Tivat je, i to ne samo u usporedbi sa većinom ostalih lokalnih postaja, vrlo moderan i prostran objekt, a ujedno i prva Inina benzinska stanica na crnogorskom tržištu. Novoizgrađena benzinska postaja samo je dio čitavog energetskog kompleksa izgrađenog na površini od 6000 „kvadrata“, u sklopu kojeg se nalaze i suvremena punionica plina i plinskih boca te skladište UNP-a. Benzinska postaja puštena je, nakon obavljenog tehničkog pregleda, u probni rad još u ožujku ove godine, da bi dva mjeseca kasnije, nakon dobivanja uporabne dozvole, započela s redovnim radom. Tijekom našeg posjeta ovoj postaji priliv kupaca bio je stalan, pa se stječe dojam da se postaja ovdje nalazi već godinama.

Prema riječima Ognjena Dragovića, direktora INA Crna Gora d.o.o. Kotor, Inin brend je duboko ukorijenjen na ovim prostorima, što rezultira velikim interesom za Ininim proizvodima. Bogata ponuda Ininih maziva, uz sve vrste visokokvalitetnih goriva, autoplina i plina u bocama zaokružuje i zadovoljava sve potrebe ovog tržišta. Da se pri svakoj sitnici mislilo prvo na zadovoljstvo potrošača vidljivo je i po vrlo raznovrsnoj i kvalitetnoj ponudi robe široke potrošnje izložene u klimatiziranom prodajnom prostoru, te caffe baru sa velikom terasom i ugodnim unutarnjim prostorom.Također se u sastavu nove benzinske postaje, čije je radno vrijeme svakim danom od 6 do 22 sata, nalazi i potpuno automatizirana ekološka automatska auto-praonica u kojoj se 70 posto iskorištene vode velikim dijelom ponovo „vraća“ u sustav pranja. U razgovoru s kupcima saznali smo kako Crnogorci kažu da su upravo taksisti glavni indikator kvalitetne robe. Stoga ne čudi da je ova postaja u kratkom vremenu rada postala nezamjenjiva stanica brojnih taksista jer im kvalitetna Inina goriva jamče dobar rad i dug vijek motora kojima zarađuju plaću.

Nova Inina benzinska postaja u Tivatu već je na samom početku ispunila očekivanja domaćih, ali i stranih kupaca, pa se već sada može zaključiti da će i godine koje slijede kvaliteta Ininog brenda, kao i uložen trud svih djelatnika ove Inine inozemne tvrtke samo učvrstiti navike građana da ovdje svrate, znajući da će dobiti uslugu koju trebaju i kakva će ih ovdje uvijek dočekati.