YouTube

INA Sportske igre mladih - Treća smjena uspješno privedena kraju

Treća smjena uspješno privedena kraju

Split, 18. kolovoz 2011. – U trećoj smjeni INA Sportskih igara mladih sastali su se Regionalni pobjednici u stolnom tenisu, tenisu, badmintonu  i najpopularnijem sportu Sportskih igara mladih malom nogometu. Njih 300-tinjak tijekom tjedna natjecali su se za titulu najboljeg na INA Sportskim igrama mladih.
I cure obožavaju mali nogomet
Poznato je kako su Hrvati veliki ljubitelji dobrog nogometa i nesumnjivo je kako su tu ljubav prenijeli i na mlađe generacije. Već godinama, na  INA Sportskim igrama mladih, upravo ovaj sport bilježi najveći broj prijavljenih i veliku konkurenciju, kako u muškoj tako i ženskoj konkurenciji. U kategoriji 1993. i mlađe, cure su dokazale kako se ravnopravno mogu nositi s dečkima na terenu. U jakoj ženskoj konkurenciji, zlato je otišlo u Križevce ekipi „Extra tim“. Drugo mjesto osvojila je ekipa ŽNK Rijeka, dok je bronca ostala u Splitu kod ekipe simpatičnog naziva „Divlje mačke“. Nagrada za najbolju igračicu otišla je u ruke igračice ŽNK Rijeka, LEANI ZANDONA koja nogomet trenira osam godina, a ovo joj je drugi nastup na Igrama.
Trećom srećom do pobjede  
Veliki je broj ekipa koje godinama pokušavaju doći do finala u Splitu. Primjer takve su „Međimurski mali dečki“ iz Čakovca koji su u Split došli kao predstavnici regije Istok.  Njihov voditelj Zoran Đokić naglašava kako je ovo treća godina kako nastupaju na Sportskim igrama mladih pokušavajući doći do finala.  I ne samo da su došli do finala, nego se doma vraćaju s osvojenom zlatnom medaljom u konkurenciji 2000. i mlađi.
U istoj dobnoj kategoriji, drugo mjesto pripalo je ekipi MNK Kvarner iz Matulja, dok je treće mjesto osvojila ekipa Stars iz Splita. U srednjoj kategoriji INA Sportskih igara mladih, 1996. i mlađi najbolja ekipa je „MNK Pletionica Ivković“ iz Splita, u kojoj igra i najbolji igrač u svojoj kategoriji LUKA GRUBIŠIĆ. Srebro je otišlo u Slavonski Brod, ekipi „Radio Slavonija“.
U kategoriji, 1993. i mlađi prvo mjesto osvojila je ekipa iz Čakovca „CAFFE BAR K2“. Drugo mjesto pripalo je „Spartancima“ iz Benkovca, a treće „Obali Slonovače“ iz Zagreba. Najboljim igračem proglašen je LUKA BOBIČANEC iz Čakovca.
Nove nade stolnog tenisa i tenisa
U ženskoj kategoriji 1993. i mlađe u stolnom tenisu,  Nadana Gavranović  iz Splita se pobrinula da zlato ostane na domaćem terenu dok je drugo mjesto pripalo Luciji Mamić iz Svete Nedelje.  U stolnom tenisu, u najstarijoj kategoriji 1993. i mlađi najuspješniji je bio Vanja Lopušinsky iz Splita koji je osvojio zlato. U jakoj konkurenciji pobijedio je Duška Morića iz Crikvenice. Brončanu medalju i treće mjesto u svojoj kategoriji osvojio je Robert Lehkec iz Čakovca.
U najmlađoj kategoriji, 2000. i mlađi Rafaela Slišković iz Splita u ženskoj i Kristijan Bilošević u muškoj osvojili su treće mjesto. Ivan Vidaković, u kategoriji 1993. i mlađi, osvojio je srebro.
U najmlađoj kategoriji, u tenisu najuspješniji je bio Bruno Sušak iz Zagreba, koji je bio oduševljen pobjedom. „Ovo mi je najbolji dan u životu, osim kad upoznam neke cure. Dolazim sigurno i iduće godine. Moram doći jer mi je odlično“, kazao je uzbuđeno naš pobjednik. Drugo mjesto osvojio je Ivan Karlo Ban iz Ogulina dok je treće mjesto pripalo Kristijanu Biloševiću iz Splita.
U istoj dobnoj kategoriji kod cura najbolja je bila Tamara Lužija iz Zagreba koja je u finalnom meču pobijedila Doris Ptiček iz Varaždina. Treće mjesto pripalo je Rafaeli Slišković iz Splita.
Sve je spremno za Međunarodne dane
Idući tjedan, tijekom Stars Međunarodnih dana Sportskih igara mladih u Splitu će boraviti djeca iz Bosne i Hercegovine, Estonije, Makedonije, Mađarske, Crne Gore i domaće ekipe iz Hrvatske.
Kliknite ovdje za priopćenje u word formatu

Aktualna priopćenjaPreuzmi
20.5.2015
INA i Inin Klub volontera pomažu SOS Dječjem selu Hrvatska
Uručenjem donacije u SOS Dječjem selu Lekenik INA je nastavila s podrškom SOS Dječjem selu Hrvatska i time postala Zlatni donator 
20.5.2015
Na Ininoj benzinskoj postaji Vukova Gorica postavljen Pet Point
Na benzinskoj postaji Vukova Gorica otvoren je Pet Point - prostor na kojem će se vlasnici pasa tijekom putovanja moći pobrinuti za svoje ljubimce 
19.5.2015
Inini volonteri pomogli obnovu stare vodenice s mlinom
U sklopu programa Zeleni pojas 2014., udruzi GEA – aktivna ekologija odobrena su sredstva a za Eko park Bijeli Klanac 
18.5.2015
Finale srednjoškolskog natjecanja Slagalica održano u Ini
Kao Zlatni partner projekta, INA je u petak, 15. svibnja, bila domaćin finala srednjoškolskog case study natjecanja „Slagalica“ 
13.5.2015
Predsjednik Uprave Ine s Ininim volonterima na Lastovu
Akcija je organizirana u sklopu Ininog programa „Zeleni pojas“ kojemu je cilj jačati svijest javnosti o važnosti očuvanja okoliša i potaknuti angažman građana  
12.5.2015
INA podržava 17. Međunarodni festival dječjih kazališta Maslačak
INA podržava 17. Međunarodni festival dječjih kazališta „Maslačak“ u organizaciji Doma kulture „Kristalna kocka vedrine“. 
11.5.2015
INA i Inin Klub volontera pomažu SOS Dječjem selu Hrvatska
Donacijom u SOS Dječjem selu Ladimirevci u Slavoniji INA je nastavila s podrškom SOS Dječjem selu Hrvatska 

Arhiva priopćenja | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008