YouTube

INA Sportske igre mladih - Treća smjena uspješno privedena kraju

Treća smjena uspješno privedena kraju

Split, 18. kolovoz 2011. – U trećoj smjeni INA Sportskih igara mladih sastali su se Regionalni pobjednici u stolnom tenisu, tenisu, badmintonu  i najpopularnijem sportu Sportskih igara mladih malom nogometu. Njih 300-tinjak tijekom tjedna natjecali su se za titulu najboljeg na INA Sportskim igrama mladih.
I cure obožavaju mali nogomet
Poznato je kako su Hrvati veliki ljubitelji dobrog nogometa i nesumnjivo je kako su tu ljubav prenijeli i na mlađe generacije. Već godinama, na  INA Sportskim igrama mladih, upravo ovaj sport bilježi najveći broj prijavljenih i veliku konkurenciju, kako u muškoj tako i ženskoj konkurenciji. U kategoriji 1993. i mlađe, cure su dokazale kako se ravnopravno mogu nositi s dečkima na terenu. U jakoj ženskoj konkurenciji, zlato je otišlo u Križevce ekipi „Extra tim“. Drugo mjesto osvojila je ekipa ŽNK Rijeka, dok je bronca ostala u Splitu kod ekipe simpatičnog naziva „Divlje mačke“. Nagrada za najbolju igračicu otišla je u ruke igračice ŽNK Rijeka, LEANI ZANDONA koja nogomet trenira osam godina, a ovo joj je drugi nastup na Igrama.
Trećom srećom do pobjede  
Veliki je broj ekipa koje godinama pokušavaju doći do finala u Splitu. Primjer takve su „Međimurski mali dečki“ iz Čakovca koji su u Split došli kao predstavnici regije Istok.  Njihov voditelj Zoran Đokić naglašava kako je ovo treća godina kako nastupaju na Sportskim igrama mladih pokušavajući doći do finala.  I ne samo da su došli do finala, nego se doma vraćaju s osvojenom zlatnom medaljom u konkurenciji 2000. i mlađi.
U istoj dobnoj kategoriji, drugo mjesto pripalo je ekipi MNK Kvarner iz Matulja, dok je treće mjesto osvojila ekipa Stars iz Splita. U srednjoj kategoriji INA Sportskih igara mladih, 1996. i mlađi najbolja ekipa je „MNK Pletionica Ivković“ iz Splita, u kojoj igra i najbolji igrač u svojoj kategoriji LUKA GRUBIŠIĆ. Srebro je otišlo u Slavonski Brod, ekipi „Radio Slavonija“.
U kategoriji, 1993. i mlađi prvo mjesto osvojila je ekipa iz Čakovca „CAFFE BAR K2“. Drugo mjesto pripalo je „Spartancima“ iz Benkovca, a treće „Obali Slonovače“ iz Zagreba. Najboljim igračem proglašen je LUKA BOBIČANEC iz Čakovca.
Nove nade stolnog tenisa i tenisa
U ženskoj kategoriji 1993. i mlađe u stolnom tenisu,  Nadana Gavranović  iz Splita se pobrinula da zlato ostane na domaćem terenu dok je drugo mjesto pripalo Luciji Mamić iz Svete Nedelje.  U stolnom tenisu, u najstarijoj kategoriji 1993. i mlađi najuspješniji je bio Vanja Lopušinsky iz Splita koji je osvojio zlato. U jakoj konkurenciji pobijedio je Duška Morića iz Crikvenice. Brončanu medalju i treće mjesto u svojoj kategoriji osvojio je Robert Lehkec iz Čakovca.
U najmlađoj kategoriji, 2000. i mlađi Rafaela Slišković iz Splita u ženskoj i Kristijan Bilošević u muškoj osvojili su treće mjesto. Ivan Vidaković, u kategoriji 1993. i mlađi, osvojio je srebro.
U najmlađoj kategoriji, u tenisu najuspješniji je bio Bruno Sušak iz Zagreba, koji je bio oduševljen pobjedom. „Ovo mi je najbolji dan u životu, osim kad upoznam neke cure. Dolazim sigurno i iduće godine. Moram doći jer mi je odlično“, kazao je uzbuđeno naš pobjednik. Drugo mjesto osvojio je Ivan Karlo Ban iz Ogulina dok je treće mjesto pripalo Kristijanu Biloševiću iz Splita.
U istoj dobnoj kategoriji kod cura najbolja je bila Tamara Lužija iz Zagreba koja je u finalnom meču pobijedila Doris Ptiček iz Varaždina. Treće mjesto pripalo je Rafaeli Slišković iz Splita.
Sve je spremno za Međunarodne dane
Idući tjedan, tijekom Stars Međunarodnih dana Sportskih igara mladih u Splitu će boraviti djeca iz Bosne i Hercegovine, Estonije, Makedonije, Mađarske, Crne Gore i domaće ekipe iz Hrvatske.
Kliknite ovdje za priopćenje u word formatu

Aktualna priopćenjaPreuzmi
27.3.2015
INA podržala Exclusive Auto Moto Show u Rijeci
Uz podršku Ine, u riječkom Tower Centru jučer je održan treći Exclusive Auto Moto Show (EAMS),  trenutno vodeći auto moto događaj u Hrvatskoj. 
24.3.2015
Cijene goriva od sada na Ininim web stranicama
INA će od danas na svojoj web stranici uz sve dosadašnje podatke o ponudi na benzinskim postajama objavljivati i aktualne cijene goriva, koje će na webu biti objavljene istovremeno kada i na maloprodajnim mjestima.  
24.3.2015
INA i ove godine osvojila „Zlatni indeks“
U petak, 20. ožujka, je u Državnom arhivu u Zagrebu održana peta po redu dodjela nagrada „Zlatni indeks“ u organizaciji studentske udruge eStudent, a INA je nagradu osvojila u kategoriji „Stručna potpora i organiziranje studentskih projekata“.     
 
23.3.2015
INA podržala proslavu Međunarodnog dana osoba s Down sindromom
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s Down sindromom, koji se slavi 21. ožujka, zagrebačka Udruga za sindrom Down- Zagreb organizirala je jučer, uz podršku Ine i Ininog kluba volontera, humanitarni koncert „Sunčana strana dlana“ 
20.3.2015
INA generalni sponzor Gala koncerta Diane Haller u HNK Ivan pl. Zajc

Kroz podršku gala koncertu riječke glazbenice nastavljena je suradnja s HNK Ivan pl. Zajc kojemu je INA i sponzor kazališnog programa

 
19.3.2015
Pravilna njega, sretna beba… čak i kad ste na putu!
Za to će se pobrinuti Pampers i INA, te će na odabranim Ininim benzinskim postajama roditeljima biti dostupni Pampersovi kutci za previjanje beba, čime im se olakšavaju duga putovanja.

Arhiva priopćenja | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008