YouTubeDonacije i sponzorstva

INA, Industrija nafte d.d. kao najveća nacionalna naftna kompanija prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je od svog osnutka aktivno uključena u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva u cjelini.
 
INA je tako pomogla izgraditi mnoge ceste, infrastrukturu, škole, vrtiće, kino dvorane, domove zdravlja, sportske dvorane i druge objekte značajne za gospodarstvo i životni standard lokalnih zajednica, sudjelovala je u brojnim kulturnim, znanstvenim, zdravstvenim, obrazovnim, sportskim, ekološkim i humanitarnim projektima.
 
INA se pri izboru projekata koje će sponzorirati ili donirati prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekata za širu zajednicu i potrebe društva.
 
Sponzorsko-donacijskim aktivnostima INA nastoji pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s posebnim potrebama, znanstvenim, inovativnim i kulturnim projektima, projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoliša, sportskim amaterima i profesionalcima te projektima važnima za lokalne zajednice u kojima INA djeluje.