YouTube

Priznanja

INA među top 5 poslodavaca prema istraživanju Poslodavac prvog izbora 2016.Portal MojPosao proveo je dvanaesto po redu istraživanje o tome koji su poslodavci prvog izbora u kojem je sudjelovalo više od 15 tisuća ispitanika. U istraživanju se INA plasirala na visoko četvrto mjesto među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj, a ispitanici su među razlozima atraktivnosti poslodavaca posebno istaknuli sigurnost radnog mjesta, harmonične odnose na radnom mjestu te priliku za napredovanje u struci. Istraživanje je provedeno online te se temeljilo isključivo na percepciji ispitanika o samim tvrtkama i njihovom slobodnom izboru.


Studenti nagradili Inu Zlatnim indeksomU organizaciji studentske udruge eStudent u ožujku 2016. održana je još jedna dodjela nagrade Zlatni indeks s ciljem odavanja priznanja kompanijama koje pružaju podršku studentima. INA nagrađena u kategoriji “Ulaganje u studentske udruge i projekte” čime je još jednom pokazala koliko joj je važno poboljšanje studentskog standarda te pružanje mogućnosti studentima za kvalitetnije obrazovanje i stručno usavršavanje. Ovo je peta godina zaredom da INA osvaja Zlatni indeks, a nagrada je osobito značajna jer ju kompanijama dodjeljuju sami studenti.
 

Mamforce Company
Nakon što je u ožujku 2015. započela s procesom certificiranja za „Mamforce Company“, priznati certifikat kvalitete kojim se kompanijama potvrđuje visoka razina kompetencija u provođenju „family friendly“ politike upravljanja ljudskim resursima, Ini je u prosincu 2015. dodijeljen osnovni MAMFORCE COMPANY® standard.

Ovim priznanjem se potvrđuje uspješnost postojećih praksi u  domeni odgovornosti prema obitelji i rodnoj jednakosti  u Ini, a koje će na temelju dobivenih preporuka biti dodatno unaprijeđene u sljedećih godinu dana, uz implementaciju novih odgovornih praksi.
 
Proces certificiranja sastoji se od audita kojim se u kompaniji ispituju zadovoljstvo i angažiranost radnika, organizacija rada, fleksibilno radno vrijeme, radni  uvjeti roditelja s malom djecom, komunikacija, „family-friendly“ politike i provedba istih od strane menadžmenta te mogućnosti daljnjeg usavršavanja, napredovanja i jednake zastupljenosti na najvišim upravljačkim pozicijama bez obzira na spol.
   

INA poslodavac partner

INA je dobitnik Certifikata Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.  Primarna svrha projekta Certifikat Poslodavac Partner je prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagiranje i implementacija onih standarda koji dokazano i smisleno unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada.  

-više-
  

Priznanje za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva 

INA Klub volontera nagrađen je od strane Volonterskog centra Osijek za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva na području Slavonije i Baranje, za 2010. i 2012. godinu te Posebnim priznanjem za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva, za 2014. godinu.

-više o Ininim volonterima-