YouTube

Cijena dionicaIninom dionicom trguje se od uvrštenja 1. prosinca 2006 godine u Prvoj kotaciji Zagrebačke burze pod oznakom INA-R-A. Dionica Ine kao jedna od likvidnijih dionica na tržištu uvrštena je u službeni indeks Zagrebačke burze CROBEX , te u CROEMI® indeks Raiffeisenbank banke.

Osim u hrvatske indekse, dionica Ine uvrštena je u dva indeksa koje objavljuje Bečka burza, SETX indeks (South-East Europe Traded Index) koji objavljuje Bečka burza od veljače 2006.godine, a objedinjava 14 najvećih kompanija koje kotiraju na burzama Zagreba, Ljubljane, Bukurešta i Sofije te CROX indeks (Croatian Traded index) koji Bečka burza objavljuje od lipnja 2007., a prati najlikvidnije i dionice s najvećom kapitalizacijom na Zagrebačkoj burzi.

Inina dionica proglašena je najboljom dionicom na hrvatskom tržištu kapitala u 2006. godini. U najužoj konkurenciji bile su dionice Plive, Ine i dionice tvrtke Viro d.d., pa stručnom ocjenjivačkom sudu uistinu nije bilo lako izabrati najbolju dionicu, ali po mišljenju stručnoga ocjenjivačkog suda Zlatnu dionica godine za 2006. zaslužila je INA.
 
.