YouTube

Benzinske postaje

ININE BENZINSKE POSTAJE - mjesta najbolje kupnjeNa Ininim benzinskim postajama možete se opskrbiti gorivima Euro V, autoplinom, plinom u bocama ili možete izabrati nešto iz bogate ponude robe široke potrošnje, asortimana ulja i maziva i autokozmetike. Inine postaje pružaju i dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca kao što su autopraonice, autobarovi i restorani.

 
Loživo ulje
Roba široke potrošnje
Autopraonice


DODATNE USLUGE NA BENZINSKIM POSTAJAMA

SLOVENSKE VINJETE


Na 33 Inine benzinske postaje mogu se kupiti slovenske vinjete za osobne automobile i motocikle
Popis benzinskih postaja koje prodaju slovenske vinjete i maloprodajne cijene vinjeta.NADOPLATA ZA ENC UREĐAJ

Nadoplata za ENC uređaj, u obliku ENC SMS bonova,  može se kupiti na svim Ininim benzinskim postajama. 
ENC uređaj više se ne može kupiti na našim postajama.


HRVATSKA LUTRIJA

Sudjelovanje je brzo i jednostavno, a potrebno je odabrati samo vrstu igre iz ponude i željeni iznos te do izvlačenja sačuvati dobivenu potvrdu o uplati. „Hoću Jackpot“ obuhvaća Eurojackpot, Loto 7/39, Loto 6/45, TV Bingo 15 od 90, Keno i HL bon za igranje na Internetu, a njihove cijene kreću se od 2 do 500 kuna.
Sretnim dobitnicima iznosi do 20.000 kuna isplaćuju se na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije i ovlaštenih partnera, iznosi do 1.000.000 kuna u regionalnim sjedištima Hrvatske Lutrije, a svi dobici, neovisno o iznosu, mogu se podići u sjedištu Hrvatske Lutrije u Zagrebu. Isplata dobitka nije moguća na POS prodajnim mjestima, poput  Ininih benzinskih postaja.
 
Benzinske postaje u sklopu kojih se nalaze autobarovi,  restorani te ostala ponuda i usluge možete pronaći na Tražilici benzinskih postaja