Aircash

datum objave: 07.03.2017.

Aircash omogućuje brzo i jednostavno slanje novaca između korisnika usluge, bez komplikacija i bez bankovnih računa ili Internet bankarstva. Korisnici upotrebljavaju Aircash mobilnu aplikaciju za slanje i primanje novaca, dok same uplate i isplate vrše na prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Novčani transferi se trenutačno izvršavaju, a za korisnike je proces jednostavan kao slanje poruka, a sve uz vrlo povoljne naknade.
U procesu se ne koriste komplicirani papirnati obrasci koji se moraju popunjavati na prodajnim mjestima, a obavještavanje korisnika izvršava se potpuno automatski putem mobilne aplikacije. Transakcije je moguće obaviti u radno vrijeme poslovnica klijenata koji nude uslugu, uključujući i maloprodajna mjesta Ine, koje su za razliku od poslovnica banaka, vrlo često otvorene 24 sata dnevno, vikendima i praznicima. Također, primatelj uplate može istu realizirati u svega nekoliko sekundi nakon što je novac uplaćen na nekom drugom mjestu.
 
Aircash je odličan posebice za putnike, studente, turiste, mlađu populaciju, ljude u izlascima, te sve koji trebaju novce odmah.
 
Nova Aircash usluga dostupna je na svim Ininim maloprodajnim mjestima. Više informacija na: http://aircash.eu/

Aplikacije:PROMOCIJA 5 ZA 50!
INA i Aircash časte svoje korisnike sa 50 kuna! Sve što korisnici trebaju napraviti kako bi zaradili 50 kuna je pozvati svoje prijatelje da instaliraju aircash aplikaciju. Za svakih 5 prijatelja koji su instalirali aplikaciju i kreirali profil aircash šalje 50 kuna. Detaljne informacije o promociji možete pronaći na: http://aircash.eu/5-za-50/


 
Odaberite jezik: