GROWWW – POČETAK TVOJE KARIJERE!

Upravo završavaš svoje fakultetsko obrazovanje i razmišljaš o prvom poslu? Želiš raditi u vodećoj kompaniji u Hrvatskoj i zanima te naftna industrija? Volio bi da te u tvom radu usmjerava mentor i da prođeš kroz jednogodišnju edukaciju u kojoj možeš naučiti sve što je potrebno za dobar početak karijere? Veselilo bi te da uz sve to imaš i stimulativna primanja i mogućnost stalnog zaposlenja? 

Možeš slobodno odahnuti, jer ti nudimo rješenje!

Growww je jednogodišnji pripravnički program za studente koji završavaju diplomski studij, a nemaju radnog iskustva ili imaju do najviše godine dana radnog iskustva. Već 10 godina pripremamo studente za poslovni svijet i dajemo im prilku da započnu svoju karijeru u vodećoj kompaniji u srednjoj i istočnoj Europi!

Želimo privući najbolje od vas, a već godinama smo na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata. U proteklih deset godina smo zaposlili gotovo 650 stručnjaka te im pomogli da proplivaju u poslovnim vodama. Radom u Ini također postaješ dijelom međunarodne mreže MOL Grupe te ćeš se imati priliku upoznati i sa poslovanjem ostalih kompanija unutar Grupe.

Growww nije samo pripravnički program – to je posao s punim radnim vremenom i stimulativnim primanjima, a oko 90% kandidata ostaje raditi u kompaniji nakon godinu dana. Znamo da prvi posao može djelovati zastrašujuće, no ne brini, tijekom tvoje pripravničke godine uz tebe će biti i mentor, koji će te pratiti u tvom radu i pomoći ti oko izazovnih poslovnih ciljeva. Imat ćeš i svog buddyja koji će se pobrinuti da se što brže prilagodiš novoj radnoj okolini i upoznaš što više kolega. Proći ćeš i program edukacije s ciljem upoznavanja svih aktivnosti kompanije i razvoja tvojih stručnih i osobnih vještina. Ako nikad prije nisi posjetio pogon u kojem se proizvodi ili prerađuje nafta, ovo će biti tvoja prilika! Sudjelovat ćeš i u okupljanjima svih sudionika programa Growww iz cijele MOL Grupe na kojima ćeš moći s kolegama iz cijelog svijeta podijeliti svoja iskustva. 

Ove godine primamo kandidate iz različitih područja: naftnog inženjerstva, geologije, kemijskog inženjerstva, ekonomije, elektrotehnike/informatike, strojarstva i građevine. 

Započni svoju karijeru s nama, javi nam se do 28. travnja i postani dio jubilarne desete generacije! 
 

DA, ŽELIM POSTATI GROWWWOVAC!  

KOJE SU POZICIJE NAJBOLJE ZA MENE?


KAKO SE PRIJAVITI?
1. Klikni na “DA, ŽELIM POSTATI GROWWWOVAC”.

2. Desno se nalaze crvena polja različitih otvorenih pozicija s riječima “PRIJAVI SE”. Molimo, registriraj se i završi prijavu.

3. Ako prođeš predselekcijski postupak sudjelovat ćeš u online izazovu koji ocjenjuje tvoje radne sposobnosti putem zadataka u obliku igara, a o rezultatima ćeš biti obaviješten/a odmah.

4. Ako uspješno svladaš online izazov, selekcijski postupak nastavlja se kroz intervjue. 

Kako bismo ti maksimalno olakšali proces prijave, ali i selekcijskog postupka, pogledaj korisne savjete naših veselih Growwwovaca:

https://www.facebook.com/INA.Hrvatska/videos/1738017162926329/
https://www.facebook.com/INA.Hrvatska/videos/1798823240179054/
https://www.facebook.com/INA.Hrvatska/videos/1760008640727181/


ŠTO O PROGRAMU MISLE BIVŠI GROWWWOVCI?


Politika o zaštiti osobnih podataka.

Odaberite jezik: