LUEL i Loživa ulja

Loživo ulje ekstra lako

INA je osigurala značajan broj benzinskih postaja i prodajnih mjesta na području Hrvatske koja prodaju loživo ulje ekstra lako (LUEL). Možete ih pronaći na našoj tražilici. Osim toga, INA prodaje i distribuira euro loživo ulje ekstra lako (LUEL)  građanima na cijelom području Republike Hrvatske  po prodajnim cijenama goriva važećima na dan isporuke i bez naplate troškova prijevoza. Kupci djelomično sudjeluju u troškovima trajekta kada se radi o isporukama za otoke, kao i troškovima isporuke na najudaljenijim mjestima na kopnu.

Plaćanje prilikom isporuke goriva:

  • Gotovina
  • Karticama Premium Visa i Diners Club – do 6 rata (osim Eurodizel BS plavi jednokratno)
  • Karticama Visa, Maestro, MasterCard i PBZAgro – jednokratno

Kako naručiti

Ostala loživa ulja

Loživo ulje srednje ostatno je gorivo koje se pri prijevozu, skladištenju i upotrebi mora predgrijavati, a namijenjeno je za industrijske peći i velike energetske jedinice. Kvaliteta loživog ulja srednjeg usklađena je s Uredbom o kvaliteti tekućih naftnih goriva. INA nudi loživo ulje srednje koje se može nabaviti u Ininoj veleprodaji.

Naftni koks i bitumen

INA u veleprodaji nudi zeleni naftni koks i bitumen. Zeleni koks je energetsko gorivo u ložištima na kruta ili praškasta goriva. Od bitumena INA prodaje cestograđevne bitumene.