Dodatne usluge na maloprodajnim mjestima

Na našoj Tražilici benzinskih postaja možete se informirati o radnom vremenu, ponudi goriva, uslugama i načinima plaćanja na svakoj pojedinoj Ininoj benzinskoj postaji.

Zanima li vas koje Inine postaje u ponudi imaju autoplin, na kojima nudimo uslugu restorana ili autopraonice te sve slične informacije potražite ih pomoću naše Tražilice.

image-product

Slovenske vinjete

Na 33 Inina maloprodajna mjesta mogu se kupiti slovenske vinjete za osobne automobile i motocikle Maloprodajne cijene vinjeta i popis maloprodajnih mjesta koja prodaju slovenske vinjete.

image-product

Mađarske elektronske vinjete

Na 13 maloprodajnih mjesta mogu se kupiti mađarske elektronske vinjete za vozila do 3,5 tone. Maloprodajne cijene vinjeta i popis maloprodajnih mjesta koja prodaju mađarske elektronske vinjete.

image-product

Nadoplata za ENC uređaj

Nadoplata za ENC uređaj, u obliku ENC SMS bonova, može se kupiti na svim Ininim maloprodajnim mjestima.
ENC uređaj više se ne može kupiti na našim maloprodajnim mjestima.

image-product

Hrvatska Lutrija

Sudjelovanje je brzo i jednostavno, a potrebno je odabrati samo vrstu igre iz ponude i željeni iznos te do izvlačenja sačuvati dobivenu potvrdu o uplati. „Hoću Jackpot“ obuhvaća Eurojackpot, Loto 7/39, Loto 6/45, TV Bingo 15 od 90, Keno i HL bon za igranje na Internetu, a njihove cijene kreću se od 2 do 500 kuna.
Sretnim dobitnicima iznosi do 20.000 kuna isplaćuju se na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije i ovlaštenih partnera, iznosi do 1.000.000 kuna u regionalnim sjedištima Hrvatske Lutrije, a svi dobici, neovisno o iznosu, mogu se podići u sjedištu Hrvatske Lutrije u Zagrebu. Također, na Ininim maloprodajnim mjestima omogućena je isplata do iznosa od 750 kuna.

Maloprodajna mjesta u sklopu kojih se nalaze autobarovi,  restorani te ostala ponuda i usluge možete pronaći na Tražilici benzinskih postaja

Očekujete dostavu?
Preuzmite svoj paket na našim maloprodajnim mjestima.