INA mobilna aplikacija

Inina aplikacija za pametne telefone sastoji se od tražilice benzinskih postaja i usluga koje pojedine postaje nude, a sadržava i informacije o ponudi i cijenama goriva, novostima iz Ine, stanju na cestama i vremenskoj prognozi. Osim toga, korisnicima aplikacije na raspolaganju je i snimanje lokacije na kojoj su parkirali, kao i popis važnih brojeva.

Inina vam aplikacija pomaže planirati putovanja – kratka i dugačka. Ako vam treba goriva – brzo pronađite najbližu benzinsku postaju, saznajte više o ponudama, novostima iz Ine i cijenama goriva. Ako sumnjate na gužvu, saznajte sve o stanju na cestama u Hrvatskoj i vremenskim prilikama koje vas očekuju. Kada dođete na vaše odredište, da ne zaboravite, obilježite mjesto gdje ste parkirali i aplikacija će vas uvijek dovesti do vašeg automobila. Uz to, uključite se u naše nagradne igre, iskoristite popuste i programe lojalnosti.

Tražilica Ininih benzinskih postaja

Prikaz najbliže benzinske postaje u odnosu na vašu trenutnu lokaciju s udaljenošću i prikazom puta do nje na karti. Brzo doznajte radno vrijeme, cijene goriva na toj benzinskoj postaji  te koje druge usluge možete koristiti.

Informacije o gorivima

Koja su goriva dostupna u Ininoj maloprodajnoj mreži? Kakve su njihove karakteristike? Koje norme i zahtjeve zadovoljavaju i jesu li ta goriva dokazano najbolji izbor za vaš automobil? Više o Ininim gorivima saznajte putem aplikacije u dijelu koji je posvećen gorivima.

Stanje na cestama

Kako bi vaše putovanje bilo dobro planirano iskoristite informacije o stanju na cestama na koje vam daju sve aktualne informacije o događanjima na hrvatskim cestama. Ima li zastoja? Gdje su? Koje ceste bi bilo dobro izbjeći i što sve treba znati prije putovanja doznajte? Sve vam je dostupno jednim klikom.

Vremenska prognoza

Kakvo nas vrijeme čeka uvijek važno provjeriti prije polaska na put, a važno je to znati i kada dođemo na odredište. Više informacija o vremenu, kako bi vaše putovanje i boravak na odredištu bili ugodniji, saznajte putem vremenske prognoze.

Gdje sam parkirao

Svi smo nekada zaboravili gdje smo parkirali, ali sa ovom funkcionalnosti, i u nepoznatom mjestu, lako ćemo pronaći svoj automobil. Samo označite lokaciju na kojoj ste parkirali automobil i aplikacija će sigurno zapamtiti gdje je smo parkirali.

Novosti

Više o tome što radimo u Ini kakve vam novosti pripremamo.

Akcije

Opisi nagradnih igara, programa lojalnosti, aktualne akcijske cijene i ponuda koje nećete moći odbiti kada dođete na Inino prodajno mjesto dostupne su vam na jednom mjestu.

Informacije o zaštiti osobnih podataka.

Preuzmite INA mobilnu aplikaciju