Poklon kartice

Ako ne znate što pokloniti dragoj osobi, poklon kartice su rješenje s kojim ne možete pogriješiti. Dostupne su na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima.

SuperCard darovne kartice
Osoba koja dobije SuperCard darovnu karticu može ju iskoristiti prema vlastitim željama i sama odabrati trgovinu, npr. DM, L’Occitane, Tom Tailor, S. Oliver, Intersport, Mikronis i mnoge druge. SuperCard kartice dostupne su u različitim vrijednostima od 100 do 500 kuna. Više informacija možete saznati na www.supercard.com.hr.

SelectBox poklon paketi
Postoji li ljepši poklon od slobode izbora? Poklon paketi SelectBox s poklon bonom predstavljaju jedinstveni poklon s kojim osoba koja ga je dobila može odabrati između mnogobrojnih i raznovrsnih doživljaja na području Hrvatske i Slovenije. SelectBox sveukupno nudi više od 1800 različitih doživljaja skupljenih u 14 tematskih paketa u području turizma i putovanja, ljepote i zdravlja, sporta i adrenalina te gurmanskih doživljaja. SelectBox paketi savršen su poklon za svakoga i za sve prigode. Više informacija možete saznati na www.selectbox.hr.

SelectCard global vrijednosni bonovi
SelectCard global nudi neograničene mogućnosti. U slučaju da želite darovati ljubitelja igre World Of Tanks, PlayStation-a, ili online shoppinga, pravi izbor je SelectCardGlobal. Vrijednosni bonovi dostupni su u iznosima od 100 do 500 kuna, a ispisuju se na blagajni odabrane trgovine.