Growww

ŠTO JE GROWWW? 

Growww je izvrstan jednogodišnji pripravnički program za studente koji završavaju diplomski studij i razmišljaju o zapošljavanju u vodećoj tvrtki u srednjoj i istočnoj Europi, a nemaju radnog iskustva ili imaju do najviše godine dana radnog iskustva. INA je vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata, a prijavom također postajete dijelom međunarodne mreže MOL Grupe (stoga će vam znanje engleskog jezika dobro doći).

Primamo kandidate iz različitih područja: naftnog inženjerstva, geologije, prometnih znanosti, kemijskog inženjerstva, ekonomije, elektrotehnike/informatike i strojarstva, prava te građevine i arhitekture.

Znamo da prvi posao može djelovati zastrašujuće, no ne brinite, tijekom vaše pripravničke godine uz vas će biti i vaš mentor.
 
Sada je pravo vrijeme da nam se pridružite jer smo željni inovativnih ideja koje ćete sa sobom donijeti, a uz to ćete imati i stimulativna primanja.
 
Ako vjerujete da ste spremni započeti svoj karijerni put s nama, javite nam se do 29. travnja!

  DA, ŽELIM POSTATI GROWWWOVAC!
 

KAKO SE PRIJAVITI? 

  1. Kliknite na "DA, ŽELIM POSTATI GROWWWOVAC". 
  2. Na vrhu stranice nalazi se veliko crveno polje s riječima "PRIJAVI SE". Molimo vas, registrirajte se i završite prijavu. 
  3. Ukoliko prođete predselekcijski postupak, sudjelovat ćete u online izazovu koji ocjenjuje vaše radne sposobnosti putem zadataka u obliku igara, a o rezultatima ćete biti obaviješteni odmah. 
  4. Ako uspješno svladate online izazov, selekcijski postupak nastavlja se kroz intervjue  

ŠTO ĆE SE DOGAĐATI TIJEKOM GODINE DANA VAŠEG SUDJELOVANJA U PROGRAMU GROWWW? 

Vaša godina sudjelovanja u programu Growww započinje 1. rujna kad ćete dobiti svoje prijenosno računalo i upoznati svog mentora te se upoznati s tvrtkom tijekom prvih dana programa.
 
Kasnije tijekom rujna sudjelovat ćete u događaju pod nazivom "Onboarding Days", okupljanju svih 200 sudionika programa Growww, na kojem će prisustvovati i veliki broj menadžera MOL Grupe. Želite znati kako je bilo prošle godine? Pogledajte ovaj video!
 
Tijekom ostatka jeseni sudjelovat ćete u nekoliko edukacijskih programa koji će biti usmjereni na razvoj vaših stručnih i osobnih vještina.
 
Uz to ćete se ponovno susresti s drugim Growwwovcima tijekom dvodnevnog posjeta pogonima u okviru Programa poslovne edukacije u Mađarskoj. Ako nikad prije niste posjetili pogon u kojem se proizvodi ili prerađuje nafta, ovo će biti vaša prilika!
 
U ožujku 2019. izabrat ćete članove svog tima i temu za Natjecanje u grupnim zadacima. Zajedno ćete se pripremati, promišljati, predstavljati i, potencijalno, osvojiti lokalno polufinale natjecanja.
 
U lipnju se održava finale Natjecanja u grupnim zadacima na kojem ćete prisustvovati ili kao natjecatelj, prilikom čega ćete upoznati najbolje sudionike iz cijele Grupe, ili kao vrijedan član publike, prilikom čega ćete upoznati sve ostale Growwwovce i službeno privesti kraju svoju godinu sudjelovanja u programu Growww.
 
Tijekom ostatka ljeta – ako je sve prošlo kako treba – primit ćete ponudu za obnovu ugovora o radu.
Odaberite jezik: