Benzinske postaje

Na našoj Tražilici benzinskih postaja možete se informirati o radnom vremenu, ponudi goriva, uslugama i načinima plaćanja na svakoj pojedinoj Ininoj benzinskoj postaji.

Zanima li vas koje Inine postaje u ponudi imaju autoplin, na kojima nudimo uslugu restorana ili autopraonice te sve slične informacije potražite ih pomoću naše Tražilice.

Dodatne usluge na maloprodajnim mjestima

Slovenske vinjete
Na 33 Inina maloprodajna mjesta mogu se kupiti slovenske vinjete za osobne automobile i motocikle Maloprodajne cijene vinjeta i popis maloprodajnih mjesta koja prodaju slovenske vinjete.
 
Mađarske elektronske vinjete
Na 13 maloprodajnih mjesta mogu se kupiti mađarske elektronske vinjete za vozila do 3,5 tone. Maloprodajne cijene vinjeta i popis maloprodajnih mjesta koja prodaju mađarske elektronske vinjete.
 
Elektronske vinjete za vozila do 3,5 tone: Sustav za naplatu cestarine putem e-vinjeta vrijedi za motocikle, automobile, kampere i autobuse te njihove prikolice, kao i teretna vozila najveće dopuštene bruto težine do 3,5 tona. Ovim vozilima je dopušteno koristiti mađarske brze ceste s naplatom cestarine isključivo uz prethodnu kupnju dozvola za korištenje cesta (kupljenih prije ulaska na cestu s naplatom cestarine), to jest e-vinjeta. Iznos cestarine ovisi o kategoriji motornog vozila i trajanju e-vinjete. Kategorija cestarine za vozilo ovisi o broju putnika i težini motornog vozila. Kategorija cestarine utvrđuje se temeljem službenog podatka koji se nalazi u potvrdi registracije vozila.. Poveznica na internet stanicu: http://www.toll-charge.hu/Toll-tariffs/

Elektronske vinjete za vozila preko 3,5 tone: E-toll & Toll plaćanje cestarine za kategorije vozila J2, J3 i J4 (HU-GO) se trenutno neće moći kupiti na Ininimmaloprodajnim mjestima. Za daljnje informacije kako, gdje i na koji način se kupuju vinjete za ove kategorije vozila molimo da pogledate stranicu http://www.toll-charge.hu/Electronic-toll/
 
Nadoplata za ENC uređaj Nadoplata za ENC uređaj, u obliku ENC SMS bonova,  može se kupiti na svim Ininim maloprodajnim mjestima.
ENC uređaj više se ne može kupiti na našim maloprodajnim mjestima.
 
 
Hrvatska Lutrija
Sudjelovanje je brzo i jednostavno, a potrebno je odabrati samo vrstu igre iz ponude i željeni iznos te do izvlačenja sačuvati dobivenu potvrdu o uplati. „Hoću Jackpot“ obuhvaća Eurojackpot, Loto 7/39, Loto 6/45, TV Bingo 15 od 90, Keno i HL bon za igranje na Internetu, a njihove cijene kreću se od 2 do 500 kuna.
Sretnim dobitnicima iznosi do 20.000 kuna isplaćuju se na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije i ovlaštenih partnera, iznosi do 1.000.000 kuna u regionalnim sjedištima Hrvatske Lutrije, a svi dobici, neovisno o iznosu, mogu se podići u sjedištu Hrvatske Lutrije u Zagrebu. Također, na Ininim maloprodajnim mjestima omogućena je isplata do iznosa od 750 kuna.

Maloprodajna mjesta u sklopu kojih se nalaze autobarovi,  restorani te ostala ponuda i usluge možete pronaći na Tražilici benzinskih postaja

Očekujete dostavu?
Preuzmite svoj paket na našim maloprodajnim mjestima.
Odaberite jezik: