Aircash

Aircash omogućuje brzo i jednostavno slanje novaca između korisnika usluge, bez komplikacija i bez bankovnih računa ili Internet bankarstva. Korisnici upotrebljavaju Aircash mobilnu aplikaciju za slanje i primanje novaca, dok same uplate i isplate vrše na prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Novčani transferi se trenutačno izvršavaju, a za korisnike je proces jednostavan kao slanje poruka, a sve uz vrlo povoljne naknade.
U procesu se ne koriste komplicirani papirnati obrasci koji se moraju popunjavati na prodajnim mjestima, a obavještavanje korisnika izvršava se potpuno automatski putem mobilne aplikacije. Transakcije je moguće obaviti u radno vrijeme poslovnica klijenata koji nude uslugu, uključujući i maloprodajna mjesta Ine, koje su za razliku od poslovnica banaka, vrlo često otvorene 24 sata dnevno, vikendima i praznicima. Također, primatelj uplate može istu realizirati u svega nekoliko sekundi nakon što je novac uplaćen na nekom drugom mjestu.
 
Aircash je odličan posebice za putnike, studente, turiste, mlađu populaciju, ljude u izlascima, te sve koji trebaju novce odmah.
 
Nova Aircash usluga dostupna je na svim Ininim maloprodajnim mjestima. Više informacija na: http://aircash.eu/

Aplikacije:


Isplati dobitak Hrvatske lutrije putem Aircash aplikacije!
 
Kako? U tri koraka – jednostavno i lako:
1.       Preuzmi aplikaciju na  http://aircash.eu/app kreiraj svoj Aircash profil (upišeš svoje ime, broj mobitela i OIB)
2.       Isplati sredstva sa HL računa – kod isplate biraj opciju Aircash, upiši iznos isplate i broj mobitela na kojem je instalirana aplikacija
3.       Nakon potvrde podataka odmah dobiješ jedinstven barkod za isplatu. Uputi se na maloprodajno mjesto Ine, blagajnik će skenirati barkod i odmah isplatiti novac 
 
Naknade za korištenje Aircash usluge možete vidjeti na slijedećem linku aircash.eu/naknade/.

Odaberite jezik: