• INA
  • O kompaniji
  • Vijesti
  • Mislite štedljivo i zeleno – putujte na ...

Mislite štedljivo i zeleno – putujte na more s INA Autoplinom

datum objave: 04.06.2018.
INA je pokrenula novu akciju s ciljem osvještavanja i poticanja razvoja tržišta autoplina ugradnjom plinskog sustava u vozila pogonjena na benzin. Sukladno EU direktivi 2014/94 autoplin se smatra alternativnim gorivom, a u odnosu na druga fosilna goriva ima najmanje štetnih utjecaja na okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa. Osim zaštite okoliša i zdravlja ljudi, prednost korištenja autoplina pokazuje i njegova ekonomičnost – osigurava niže troškove korištenja vozila, kao i dulji vijek trajanja motora i katalizatora.
 
Akcija uključuje ugradnju renomiranog plinskog sustava LOVATO, koji nudi do tri godine jamstva proizvođača na instalaciju. Cijena ugradnje kreće se od 6.500 kuna (ovisno o vrsti vozila i načinu plaćanja), s uključenih 2.000 kuna za autoplin na INA kartici. INA autoplin dostupan je za punjenje na širokoj mreži Ininih maloprodajnih mjesta, a njegova kvaliteta usklađena je s europskom normom za autoplin EN 589.

Akcijska ponuda vrijedi od 1. lipnja do 30. rujna 2018. godine, ograničena je na 3000 vozila, a uključeni iznos na kartici može se potrošiti na Ininim maloprodajnim mjestima unutar godinu dana od aktivacije INA kartice. Našim kupcima smo za ugradnju plinskog sustava omogućili i plaćanje u ratama uz kamatu od 5 posto na ukupan iznos, neovisno o broju rata. Više informacija nalazi se ovdje.
 
Odaberite jezik: