Sea Star Festival 2017. u Ini pronašao partnera za dobru festivalsku energiju

  • INA daje podršku prvom hrvatskom izdanju inačice jednog od najcjenjenijih europskih festivala
  • Više od 70 izvođača zabavljat će publiku od 25. do 28. svibnja u Umagu
Zagreb, 12. svibnja 2017.Jak line up Sea Star Festivala 2017. od čak 70 izvođača svjetskoga glasa koji će od 25. do 28. svibnja nastupati na šest pozornica smještenih unutar turističkog kompleksa Stella Maris u Umagu pojačan je dokazano najboljim energetskim partnerom - Inom. Sea Star festival 2017. prvo je hrvatsko izdanje EXIT-a - jednog od najcjenjenijih europskih festivala.
 
Ini je na podršci u organizaciji zahvalio Sanjin Đukić, direktor Sea Star festivala, te je pri tome izjavio: „Dobra festivalska energija se kreira odabirom savršene lokacije, atraktivnog programa i pravih strateških partnera što je u slučaju Sea Star festivala već sad očigledno dobitna kombinacija za uspjeh. INA je jedan od dugotrajnih simbola na ovim prostorima i već više od pola stoljeća nezaobilazna stanica na svakom putovanju, pa tako i prema hrvatskoj obali“.
 
Sponzorsku suradnju Sea Star Festivala 2017. i Ine komentirala je Marina Burazer, direktorica Sektora korporativnih komunikacija u Ini: „Sea Star Festival je zasigurno jedan od najznačajnijih događaja koji će se ove godine odvijati na hrvatskoj obali. Logično je da mu INA, kao vodeća energetska kompanija u Hrvatskoj i regiji, da podršku u njegovom prvom izdanju. Vjerujemo da će INA, kao kompanija predana zadovoljstvu svojih kupaca, ovim partnerstvom doprinijeti dobroj festivalskoj energiji u Umagu, ali i na putu prema Umagu.“

Umaški Sea Star postao je, u svega nekoliko mjeseci, najveća i najatraktivnija nova regionalna festivalska destinacija ove godine. Očekuje se da će umaškim Stella Marisom tijekom festivalskih dana dnevno prolaziti oko 25.000 ljudi. Nastupit će neka od najpoznatijih svjetskih i regionalnaih glazbenih imena, počevši od Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestepa, Spillera, Penduluma pa do Dubioza Kolektiva, Umeka, Urban & 4, Elementala, Brkova, PipsChips&Videoclipsa i drugih više od 70 izvođača žanrovski raspoređenih od elektronike, rocka, punka, hipa hopa do reggaea i latina.
O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.
 
PR         
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr
 
Odaberite jezik: