INA predstavila Growww i Freshhh programe na ″Cro Summer Job-u″

U sklopu međunarodnog sajma turizma “CroTOUR 2011.”, na Zagrebačkom velesajmu se od 23. do 26. ožujka održao “Cro Summer Job”, sajam sezonskih poslova za studente, na kojem se putem informativnog pulta te prezentacije Growww i Freshhh programa predstavila i INA.
Tijekom trajanja sajma koji je studentima bio idealna prilika zaupoznavanje s poslodavcima,djelatnice Sektora ljudskih resursa zaprimile su brojne upite zainteresiranih studenata. Kako bi se ciljanu skupinu studentske populacije što bolje uputilo u zanimanja i mogućnosti zapošljavanja u najvećoj domaćoj naftnoj kompaniji, INA je u petak, 25. ožujka, održala prezentaciju svojih Growww i Freshhh programa.

Uz promociju spomenutih programa na hrvatskim fakultetima, Inino predstavljanje na ″Cro Summer Job-u″ bila je još jedna prilika da mladi talenti izravno kontaktiraju s potencijalnim poslodavcem te pronađu segmente poslova koje im najviše odgovaraju. S druge strane, INA je svojim izlaganjem dobila priliku izravnog pristupa mladim kvalitetnim kadrovima koji su se i ovim putem mogli detaljno upoznati s Ininim programima zapošljavanja.

Nakon same prezentacije i brojnih upita na Ininom info-pultu, prisutni studenti nisu krili zadovoljstvo direktnim pristupom Ine mladim nadarenim kadrovima, te su upravo tu kompaniju istaknuli kao jednog od najidealnijih poslodavaca koji bi mogao omogućiti pun razvoj njihovih potencijala.
Tekst i foto: T.L.