Kupci

Koronavirus – Informacije za kupce

MJERE ZAŠTITE NA ININIM MALOPRODAJNIM MJESTIMA

Izuzetno nam je bitno da naša maloprodajna mjesta budu dostupna kupcima, ali jednako je bitno kupcima omogućiti sigurnu okolinu za kupnju goriva i druge robe. Zahvaljujući preventivnim mjerama koje smo dosad provodili sukladno uputama Stožera civilne zaštite RH i trudu koji su uložili naši radnici, naša maloprodajna mjesta radila su bez ikakvih zastoja i bila sigurna u svakom pogledu.

Virus nije nestao, ali je popustio i procjena Stožera Civilne zaštite RH je da je došlo vrijeme za ukidanje preventivnih mjera od 9. travnja, tj. ukidanje obveze nošenja zaštitne maske, korištenja COVID potvrda i drugih mjera zaštite (osim u zdravstvenom i sustavu socijalne skrbi). Preporuka je da nosite zaštitnu masku ovisno o individualnoj procjeni i vlastitoj odgovornosti.

Sigurnost naših radnika i kupaca za nas je, naravno, najveći prioritet stoga će na našim maloprodajnim mjestima ostati postavljeni:

  • dozatori za dezinfekcijsko sredstvo
  • pregradne stijenke na naplatnim mjestima

Higijenski standardi i dalje su na visokoj razini:

  • Povećana je učestalost čišćenja radnih površina i prostorija na maloprodajnim mjestima, posebno toaleta.
  • Mlaznica za gorivo se češće čisti jer je dodiruje mnogo gostiju. Osiguravamo rukavice u slučaju da ih kupci žele koristiti.
  • U slučaju ponovnih pojačanih preventivnih mjera naši radnici na maloprodajnim mjestima opskrbljeni su s dovoljnim količinama rukavica i maski te sredstvima za dezinfekciju ruku.
  • Prostorije se redovito provjetravaju.
  • Naši radnici su kupcima na usluzi za točenje goriva ako ih zatraže.

VAŽNE INFORMACIJE O MALOPRODAJNIM MJESTIMA

Trenutno su sva Inina maloprodajna mjesta otvorena i rade sukladno radnom vremenu pojedinog maloprodajnog mjesta te na njima možete kupiti gorivo i ostale proizvode iz ponude. Više informacija o radnim vremenima potražite na našoj tražilici maloprodajnih mjesta.

Kupci Ininu ponudu od sada mogu potražiti i na aplikaciji Glovo – dostava odabranih proizvoda dostupna je u Zagrebu, Sesvetama, Velikoj Gorici, Dubrovniku, Karlovcu, Osijeku, Puli, Rijeci, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Šibeniku, Varaždinu i Zadru.

Dobrodošli!