Kupci

Usluge za kupce

Na našim maloprodajnim mjestima možete koristiti široki raspon usluga.

Autopraonice

Uz veliki izbor robe široke potrošnje, cjelokupnog asortimana ulja i maziva, autokozmetike, potrošnih dijelove za automobile, plina u bocama i ostalih usluga u sklopu Ininih maloprodajnih mjesta možete koristiti i usluge autopraonice te uz pomoć ljubaznog i iskusnog osoblja oprati vaš automobil izabravši između nekoliko različitih programa pranja. Odaberite samouslužnu ili automatsku praonicu na odabranim maloprodajnim mjestima.

Visokokvalitetne njemačke kemikalije Kiehl će se od sada koristiti u svim INA autopraonicama i osigurati savršenu čistoću pri svakom pranju!

Automatska autopraonica:

AUTOPRAONICE Ulica Grad
Čakovec-Zrinsko-Frankopanska Ulica Zrinsko-Frankopanska 18 Čakovec
Delnice Lujzinska cesta 4 Delnice
Đakovo-Nazorova Vladimira Nazora 70 Đakovo
Koprivnica-Kolodvorska Kolodvorska 33 Koprivnica
Osijek-Svačićeva Svačićeva 65 Osijek
Pazin Miroslava Bulešića 1a Pazin
Sesvete-jug Zagrebačka cesta 19 Sesvete
Sesvetski Kraljevec Selska 16 Sesvete
Sisak-Zagrebačka Zagrebačka cesta 44 Sisak
Slavonski Brod-Svačićeva Ulica Petra Svačića 4 Slavonski Brod
Solin-Meterize Splitska cesta 5 Solin
Zagreb-Dubrava Dankovečka 2 Zagreb

 

Samoposlužna autopraonica:

AUTOPRAONICE Ulica Grad
Benkovac-Šopotska Šopotska 1a Benkovac
Drniš Put Ivana Meštrovića 10 Drniš
Kutina-Posavskoga Kneza Ljudevita Posavskog 41 Kutina
Nova Gradiška-Relkovićeva Matije Antuna Relkovića 13/a Nova Gradiška
Omiš Vukovarska 5 Omiš
Osijek-Vinkovačka Vinkovačka cesta 59/a Osijek
Požega-Industrijska Industrijska 15 Požega
Požega-Zagrebačka Zagrebačka 181 Požega
Slavonski Brod-Svačićeva Ulica Petra Svačića 4 Slavonski Brod
Zadar I-zapad Zaseok Grgurice 1b Posedarje
Zagreb-Dubrava Dankovečka 2 Zagreb
Daruvar Stjepana Radića 78 Daruvar
Novi Marof Grana 150 Novi Marof
Bjelovar Slavonska cesta 23A Bjelovar

Vinjete (SLO/HU)

Slovenske vinjete

Na 31 Inina maloprodajna mjesta mogu se kupiti slovenske vinjete za osobne automobile i motocikle.

Mađarske elektronske vinjete

Na 10 maloprodajnih mjesta mogu se kupiti mađarske elektronske vinjete za vozila do 3,5 tone.

 • Elektronske vinjete za vozila do 3,5 tone: Sustav za naplatu cestarine putem e-vinjeta vrijedi za motocikle, automobile, kampere i autobuse te njihove prikolice, kao i teretna vozila najveće dopuštene bruto težine do 3,5 tona. Ovim vozilima je dopušteno koristiti mađarske brze ceste s naplatom cestarine isključivo uz prethodnu kupnju dozvola za korištenje cesta (kupljenih prije ulaska na cestu s naplatom cestarine), to jest e-vinjeta. Iznos cestarine ovisi o kategoriji motornog vozila i trajanju e-vinjete. Kategorija cestarine za vozilo ovisi o broju putnika i težini motornog vozila. Kategorija cestarine utvrđuje se temeljem službenog podatka koji se nalazi u potvrdi registracije vozila.. Poveznica na internet stanicu: http://www.toll-charge.hu/Toll-tariffs/
 • Elektronske vinjete za vozila preko 3,5 tone: E-toll & Toll plaćanje cestarine za kategorije vozila J2, J3 i J4 (HU-GO) se trenutno neće moći kupiti na Ininim maloprodajnim mjestima. Za daljnje informacije kako, gdje i na koji način se kupuju vinjete za ove kategorije vozila molimo da pogledate stranicu http://www.toll-charge.hu/Electronic-toll/

ENC

Nadoplata za ENC uređaj, u obliku ENC SMS bonova, može se kupiti na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima. ENC uređaj više se ne može kupiti na našim maloprodajnim mjestima.

Aircash

Aircash je jedini gotovinski novčanik na kojeg korisnici mogu novac, u iznosima kojima žele, trenutačno i jednostavno uplatiti ili s njega isplatitiposlati prijateljima ili obitelji te plaćati usluge igara, lutrije, cestarina, bonova i dr.

Saznajte više o Aircash aplikaciji.

Preuzmite aplikaciju.

Na svim Ininim maloprodajnim mjestima diljem Hrvatske napravite trenutačnu Aircash uplatu i isplatu.

Uplata:

Za uplatu novca na Aircash novčanik potrebno je:

 • na početnom ekranu kliknuti na „Uplata
 • odabrati način uplate gotovinom
 • upisati iznos koji želite uplatiti na svoj Aircash novčanik

Klikom na tipku „Uplati” dobit ćete uplatni barkod kojeg je potrebno pokazati prodavaču na bilo kojem Ininom maloprodajnom mjestu, on će ga skenirati te će novac odmah biti na vašem Aircash novčaniku. I to bez ikakve naknade.

O uplati saznajte više na https://aircash.eu/kako-radi-aircash/uplata-novca-na-aircash-novcanik/.

Isplata:

Za isplatu novca iz Aircash novčanika potrebno je:

 • na početnom ekranu kliknuti na „Isplata
 • odabrati način isplate gotovinom
 • upisati iznos koji želite isplatiti sa svog Aircash novčanika

Klikom na tipku „Isplati” dobit ćete isplatni barkod kojeg je potrebno pokazati prodavaču na bilo kojem Ininom maloprodajnom mjestu. Prodavač će ga skenirati te će vam odmah isplatiti odabrani iznos.

O isplati saznajte više na https://aircash.eu/kako-radi-aircash/isplata-novca-iz-novcanika/

A-bon

A-bon je papirnati vaučer kojeg izdaje Aircash te koji služi za plaćanja na internetu bez nepotrebnog davanja osobnih ili bankovnih podataka.

A-bon dolazi u apoenima od 25 kn50 kn100 kn200 kn 500 kn te ga je moguće kupiti na svim Ininim maloprodajnim mjestima diljem Hrvatske i pomoću njega nadoplatiti svoje SuperSport,PSK i Admiral korisničke račune.

Kupnjom A-bona dobit ćete papirnati vaučer sa 16-znamenkastim brojem bona. Na korisničkim stranicama SuperSport-aPrve Sportske Kladionice (PSK) ili Admirala odaberite uplatu A-bonom i ukucajte 16-znamenkasti kod s bona. Sredstva će trenutačno biti uplaćena na vaš korisnički račun i raspoloživa za igru.

Saznajte više na https://www.abon.cash/

Preuzimanje paketa (DPD)

Vaše radno vrijeme i raspored vam otežavaju primitak pošiljke? Ne brinite! Preuzimanje paketa nikad nije bilo jednostavnije! U suradnji s DPD-om, stručnjacima za paketnu dostavu, uveli smo mogućnost preuzimanja paketa dostavljenih putem DPD-a na svim našim maloprodajnim mjestima. Sada možete obaviti sve svoje obveze i preuzeti paket bez stresa jer je rok za preuzimanje paketa čak 7 kalendarskih dana!

Prije same dostave paketa zaprimit ćete SMS/e-mail obavijest s datumom dostave i linkom na portal putem kojeg je moguće izmijeniti datum ili adresu dostave – dovoljno je kliknuti na link i putem portala odabrati dostavu na željeno Inino maloprodajno mjesto! Dodatno, tijekom cijelog procesa dostave možete pratiti gdje se paket točno nalazi.

Odaberite najbliže Inino maloprodajno mjesto i preuzmite paket gdje vam najviše odgovara!

Plaćanje računa

PLAĆANJE RAČUNA

Brzo i jednostavno!

Na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima možete brzo, jednostavno i sigurno platiti svoje račune koji imaju 2D bar kod.

Račune možete platiti isključivo gotovinom uz povoljnu naknadu od 0,48 €.

Kako platiti račune?

 • račune s 2D bar kodom predajte prodavaču na blagajni
 • prodavač će ih skenirati poput ostalih proizvoda
 • nakon izvršenog plaćanja dobivate potvrdu o plaćenim računima za svoju evidenciju

Uštedite vrijeme i obavite plaćanje računa na Ininim maloprodajnim mjestima uz povoljnu naknadu!

Hrvatska Lutrija

Doživite uzbuđenje igre i mogućnost velikih dobitaka na našim maloprodajnim mjestima diljem Hrvatske, gdje možete sudjelovati u izazovnim i atraktivnim igrama Hrvatske Lutrije. Vaša ulaznica za svijet sreće može biti Eurojackpot, Loto 7/39, Loto 6/45, TV Bingo 15 od 9, naša paleta srećaka ili možda čarobni Keno. Za one koji preferiraju digitalno, nudimo i bonove za kupnju preko interneta.

Uz svaku uplatu, pružamo vam potvrdu koja ne samo da potvrđuje vašu uplatu, već simbolizira vašu šansu za veliki dobitak.

Što se tiče isplate dobitaka, naša je politika jednostavna i transparentna. Ako ste sretni dobitnik iznosa do 10.000 €, isplata se obavlja na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije i ovlaštenih partnera gdje je igra uplaćena. Za iznose do 200.000 €, pozivamo vas u naša regionalna sjedišta. I zaista velike dobitke, radosno ćemo vam isplatiti u našem sjedištu u Zagrebu, u Ulici grada Vukovara 72. Na prodajnim mjestima INE, možemo vam isplatiti iznose do 99,54 €.

Popis maloprodajnih mjesta na kojima je dostupna ponuda igara na sreću Hrvatske Lutrije.

Paysafecard

Na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima možete kupiti paysafecard i plaćati njime na internetu baš kao gotovinom.

Plaćajte jednostavno – unosom 16-znamenkastog PIN koda – ili se registrirajte za osobni online račun za plaćanje my paysafecard, učitajte svoje PIN kodove i potom plaćajte samo s pomoću svoga korisničkog imena i lozinke. Online plaćanje je obavljeno bez nepotrebnog davanja osobnih ili bankovnih podataka.

Kupite paysafecard PIN kôd u vrijednosti od 5, 10, 25, 50, 75 ili 100 eura na našim maloprodajnim mjestima i s pomoću njega plaćajte u tisućama internetskih trgovina.

Više informacija potražite na adresi www.paysafecard.com.

Paketomat – Hrvatska pošta

Preuzmite svoj paket na paketomatu Hrvatske pošte.

Paketomat Hrvatske pošte na Ininim maloprodajnim mjestima donosi ti slobodu i fleksibilnost u upravljanju svojim paketima. Ovaj inovativni uređaj otvoren je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, omogućujući ti da šalješ i primaš pakete prema vlastitom rasporedu.

U svijetu u kojem su naši kalendari pretrpani obvezama, Paketomat Hrvatske pošte pruža rješenje koje se savršeno uklapa u tvoj životni tempo. Umjesto da trčiš do pošte ili čekaš dostavljača, možeš jednostavno preusmjeriti svoje pakete na najbliži paketomat.

Neovisno o tome je li riječ o važnom poslovnom paketu, poklonu za rođendan ili internetskoj kupnji, Paketomat Hrvatske pošte na Ininim maloprodajnim mjestima omogućava ti da svoj paket pokupiš kad god to tebi najbolje odgovara.

Ova usluga omogućava ti da maksimalno iskoristiš svoje vrijeme, bez stresa oko dostave ili preuzimanja paketa. Bez obzira na tvoje dnevne obveze, možeš biti siguran da su tvoji paketi sigurno pohranjeni i spremni za preuzimanje kad god si slobodan.

Iskoristi prednosti Paketomata Hrvatske pošte na Ininim maloprodajnim mjestima i daj svojim paketima fleksibilnost koju zaslužuju!