Kupci

Usluge

INA kartica

INA kartica je međunarodna kartica namijenjena pravnim osobama, a može se koristiti na svim prodajnim mjestima INA, d.d., kao i na drugim prodajnim mjestima na kojima je istaknut znak INA kartice u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Mađarskoj, Srbiji i Crnoj Gori. INA kartica Vam omogućuje potpunu sigurnost, brzu i kvalitetnu uslugu i iznad svega – štedi vrijeme. Vidi više.

Centralni ispitni laboratorij

Centralni ispitni laboratorij (CIL) kao samostalni laboratorij INA, d.d. pruža usluge laboratorijskih analiza sirove nafte i naftnih derivata, komercijalnih goriva, bio-goriva, voda, tla i otpada. Vidi više.

Usluge veleprodaje

INA, d.d. je srednje velika europska naftna kompanija s vodećom ulogom u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnom ulogom u regiji i na inozemnim tržištima. Kao vodeća naftna kompanija u Hrvatskoj, ponosni smo što više od pedeset godina opskrbljujemo naše stanovništvo i gospodarske subjekte Hrvatske i regije raznim energentima. Stalnim ulaganjem u razvoj te podizanjem kvalitete naših proizvoda, nastojimo osvojiti i zadržati povjerenje naših vjernih kupaca i krajnjih potrošača. S godinama smo uspjeli razviti dobro organizirano veleprodajno tržište i razgranatu mrežu benzinskih postaja, na kojima nudimo različite vrste motornih goriva, proizvode poput UNP-a (ukapljenog naftnog plina), brodskih goriva, aviogoriva, loživih ulja i bitumena.

Prisutni smo i na inozemnim tržištima nafte i naftnih derivata brinući se o opskrbi naše rafinerije naftom i sirovinama te plasiranju naftnih derivata na udaljene destinacije.

Kvaliteta naših proizvoda je usklađena s europskim direktivama i normama.

Na putu, radnom mjestu ili u Vašem domu, želimo Vam ponuditi kvalitetnu i sigurnu energiju.

Vidi više.

Postprodajni servis maziva

Suvremena i učinkovita prodaja maziva danas je nezamisliva bez kvalitetne tehničke podrške stručnjaka širokog znanja i iskustva te kvalitetnih i certificiranih laboratorija. Za naše kupce to znači da smo im i nakon prodaje na raspolaganju za sva pitanja, a na kraju im nudimo i uslugu zbrinjavanja iskorištenog proizvoda kao otpada.

Zbrinjavanje otpada

INA je organizirala zbrinjavanje otpadnih ulja i drugog zauljenog otpada kako bi se što više smanjila opasnost za okoliš i zdravlje ljudi. Otpadna maziva ulja možete predati bez naknade kod ovlaštenih koncesionara. INA svojim potrošačima na svim svojim benzinskim postajama nudi uslugu odvoz i zbrinjavanja zauljene plastične ambalaže i zauljenog otpada za što su postavljeni posebni kontejneri.

Kontrola kvalitete