Kupci

Maziva

Ulja i maziva

Tradicija, znanje i iskustvo, razvoj i usavršavanje proizvoda i procesa te stalna briga za korisnike rezultirali su vrhunskom kvalitetom Ininih ulja i maziva. Naši se proizvodi mogu ravnopravno nadmetati s onima najpoznatijih svjetskih kompanija. Detaljne podatke o Ininom proizvodnom programu ulja i maziva možete pronaći na web stranici proizvođača, tvrtke INA MAZIVA d.o.o., članice INA Grupe: http://www.ina-maziva.hr/hr/

Ulja i maziva – “Zeleni” proizvodi

„Zeleni proizvodi“, kako ih volimo nazvati, su brzo biorazgradljiva maziva koja se u slučaju kontakta s okolišem kroz kratko vrijeme razgrade, a konačni produkti biorazgradnje su jednostavni i za okoliš neškodljivi spojevi.

Nova linija proizvoda za dezinfekciju

INA trenutno na tržištu nudi nekoliko proizvoda za dezinfekciju proizvedenih u INA Mazivima – dezinficijens za površine INA Dezinol, dezinficijens za ruke INA Dezinol Plus te dezinfekcijske vlažne maramice.

Sva sredstva za dezinfekciju mogu se pronaći na Ininim maloprodajnim mjestima u sklopu linije INA Cosmetx.

Meka pakiranja na tržištu

Od nedavno se proizvodi u mekanim pakiranjima mogu pronaći na maloprodajnim mjestima Ine diljem Hrvatske. Trenutno su kupcima na raspolaganju INA Autoglass, INA Destilirana voda i AdBlue. Saznajte više.