Kupci

UNP

UNP (plin u bocama, mali spremnici)

UNP kao energent ima izuzetna ekološka svojstva. Njegovom se uporabom smanjuje emisija štetnih plinova, prije svega CO2 i NOx, što povoljnije djeluje na klimu i ublažava klimatske promjene. Stoga supstitucija „neekoloških energenata” UNP-om, osobito kod industrijskih potrošača, postaje sve više ne samo trend nego i potreba.

Plaćanje prilikom isporuke goriva:

  • Gotovina
  • MasterCard, Maestro, Visa svih izdavatelja, Diners i PBZ Agro karticama (jednokratno)
    PBZ Card Visa Premium, ECC Diners kreditnim karticama do 6 rata (osim Eurodizel plavi jednokratno)
  • ZABA bankovnim karticama MC, Maestro i VISA koje su predviđene za obročno plaćanje do 6 rata (osim Eurodizel plavi jednokratno)
  • PBZ bankovnim karticama Maestro i VISA koje su predviđene za obročno plaćanje do 6 rata (osim Eurodizel plavi jednokratno)

Autoplin

Ukapljeni naftni plin namijenjen za pogon automobila koji imaju ugrađene plinske uređaje, mješavina je propana i butana. Autoplin se svrstava u energent koji najmanje zagađuje okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa. Osim prednosti koje ima s naslova zaštite okoliša i zdravlja ljudi, prednost korištenja autoplina temelji se i na drugim pogodnostima: lako isparavanje, lako stvaranje homogenih smjesa i ekonomičnost (niža cijena samog goriva, dulji vijek trajanja motora i katalizatora itd.)

Popis Ininih benzinskih postaja koje u svom asortimanu nude autoplin možete naći na našoj tražilici ako odaberete samo opciju autoplin. Možete ga nabaviti i na punionicama UNP-a (naći ćete ih na istoj tražilici).

UNP spremnici

INA u svojoj ponudi ima dva proizvoda:

  • UNP smjesu – plin koji je mješavina propana i butana u najčešćem omjeru od 40 % propana i 60 % butana
  • propan – plin s udjelom propana većim od 98 %

Navedeni proizvodi mogu se naručiti  za potrebe industrije i domaćinstva.