Kupci

INA PAY

Budite brži s INA PAY mobilnom aplikacijom!

INA PAY je inovativna mobilna aplikacija koja omogućava korisnicima INA kartice jednostavno i sigurno plaćanje goriva i ostalog asortimana iz ponude na Ininim maloprodajnim mjestima. Dostupna je za Android i iOS pametne mobilne uređaje.

Omogućena su dva modela plaćanja:

  • „Platite iz vozila“ –  za plaćanje goriva bez odlaska na blagajnu, putem skeniranja QR koda koji se nalazi na agregatu za točenje goriva
  • Platite na blagajni“ – za plaćanje goriva i/ili ostalih proizvoda iz ponude na blagajni unutar prodajnog prostora

Aplikacija korisniku pronalazi i najbliže Inino maloprodajno mjesto, daje pregled transakcija i računa te uvid u INA kartice koje su povezane sa aplikacijom.

INA PAY aplikacija razvijena je kao doprinos digitaliziranju procesa plaćanja na Ininim maloprodajnim mjestima, a predstavlja se korisnicima u vrijeme promjene potrošačkih navika i preporukama za beskontaktnim plaćanjem.

Poštovani korisnici INA kartice,

Za pokretanje usluge plaćanja putem INA PAY aplikacije potrebno je preuzeti aplikaciju na mobilni telefon nakon čega pristupite online usluzi INA kartice – besplatna online usluga. Praćenjem ponuđenih koraka izvršite digitalizaciju INA kartice. Po potrebi kontaktirajte Vama dodijeljenog administratora INA kartice.

Uživajte plaćajući brže i jednostavnije!

Preuzmite INA PAY aplikaciju

Podrška korisnicima:

E-mail: ina@ina.hr
INA BESPLATNI TELEFON: 0800 1112
Kontakt obrazac