Javna nadmetanja

Nabava

Ovdje možete pronaći javne natječaje koje objavljujemo i tiskamo u Narodnim novinama. Napominjemo da ovdje nisu navedeni svi Inini javni natječaji, stoga informacije o ostalim potražite na stranicama Narodnih novina (Narodne novine).

Javna nadmetanja su objavljena u MS Word 2000.doc formatu. Ako na računalu nemate instaliran MS Word 2000 ili preglednik za ovaj format, preporučujemo preporučujemo instalaciju Word mobilne aplikacije ili pohranjivanje dokumenta na OneDrive ili Dropbox putem kojeg se dokument otvara u Word Online u vašem pretraživaču.

Za više informacija o nadmetanjima putem Ariba sustava i kako se registrirati molimo pogledati ovdje.

INA je pokrenula Projekt obrade teških ostataka u Rafineriji nafte Rijeka koji obuhvaća izgradnju postrojenja za komorno koksiranje (eng. Delayed Coker Unit), luke i skladišta za koks te postrojenja za obradu produkata zajedno s poveznim cjevovodima i servisima.
Informacije vezano za postupak nabave za Projekt obrade teških ostataka pružamo isključivo pisanim putem te nas zainteresirani za izvedbu podizvoditeljskih radova mogu kontaktirati na mail adresu DCU@ina.hr.

Popis javnih nadmetanja: