Kupci

LUEL i loživa ulja

Loživo ulje ekstra lako

INA je osigurala značajan broj maloprodajnih i prodajnih mjesta na području Hrvatske koja prodaju loživo ulje ekstra lako (EURO LUEL). Možete ih pronaći na našoj tražilici. Osim toga, INA prodaje i distribuira euro loživo ulje ekstra lako (LUEL)  građanima na cijelom području Republike Hrvatske  po prodajnim cijenama goriva važećima na dan isporuke i bez naplate troškova prijevoza. Kupci djelomično sudjeluju u troškovima trajekta kada se radi o isporukama za otoke, kao i troškovima isporuke na najudaljenijim mjestima na kopnu.

Plaćanje prilikom isporuke goriva:

  • Gotovina
  • MasterCard, Maestro, Visa svih izdavatelja, Diners i PBZ Agro karticama (jednokratno)
    PBZ Card Visa Premium, ECC Diners kreditnim karticama do 6 rata (osim Eurodizel plavi jednokratno)
  • ZABA bankovnim karticama MC, Maestro i VISA koje su predviđene za obročno plaćanje do 6 rata (osim Eurodizel plavi jednokratno)
  • PBZ bankovnim karticama Maestro i VISA koje su predviđene za obročno plaćanje do 6 rata (osim Eurodizel plavi jednokratno)

Kako naručiti

Ostala loživa ulja

Loživo ulje srednje ostatno je gorivo koje se pri prijevozu, skladištenju i upotrebi mora predgrijavati, a namijenjeno je za industrijske peći i velike energetske jedinice. Kvaliteta loživog ulja srednjeg usklađena je s Uredbom o kvaliteti tekućih naftnih goriva. INA nudi loživo ulje srednje koje se može nabaviti u Ininoj veleprodaji.

Naftni koks i bitumen

INA u veleprodaji nudi zeleni naftni koks i bitumen. Zeleni koks je energetsko gorivo u ložištima na kruta ili praškasta goriva. Od bitumena INA prodaje cestograđevne bitumene.