Kupci

Novi proizvodi Jim i Crunch&Go

Uplovite u novu dimenziju okusa s Crunch&Go – limitirano izdanje BBQ čipsa. 

Pripremite se za ukusnu avanturu koju vodi kombinacija pikantne arome roštilja i neodoljive hrskavosti čipsa. Ovaj specijalitet začinjen je do savršenstva i osmišljen za sve gurmane koji obožavaju ukusne grickalice. Crunch&Go BBQ čips neće vas ostaviti ravnodušnima – to je hrskavi podsjetnik na ljetne večeri provedene uz roštilj. Ovo limitirano izdanje neće biti tu zauvijek, stoga ne čekajte – otputujte na ukusnu avanturu koju ćete željeti iznova i iznova doživjeti.

Isprobajte nove, kvalitetne, omiljene proizvode robne marke koju ne možete naći nigdje drugdje na tržištu!

Savršena doza energije uz nove proizvode na INA i Tifon maloprodajnim mjestima.

INA i Tifon su na svojim maloprodajnim mjestima u Hrvatskoj dodatno proširili ponudu i uveli nove proizvode – čips Crunch&Go kao savršenu grickalicu za kupce u pokretu i energetski napitak Jim za novu dozu energije na svakoj etapi putovanja.

Energetski napitak Jim sadrži jednako energije kao i šalica espressa te 5 različitih vitamina B – B2, B3, B5, B6 i B12. Ne sadrži konzervans, a kupci mogu birati između voćnog okusa tutti frutti i verzije bez šećera koja ne sadrži aspartam*. Ambalaža pića izrađena je od materijala koji se mogu u potpunosti reciklirati.

Crunch&Go čips napravljen je od kvalitetnog krumpira koji se najnovijom tehnologijom oblikuje u savršeno hrskavu i valovitu poslasticu u čak četiri različita okusa – slani, light, paprika, luk i kiselo vrhnje. Slani i light čips od krumpira čini još posebnijim sol iz poznatog rumunjskog rudnika soli Parajd u obliku kristala koji su stari više od 20 milijuna godina te sadrže čak 84 različita minerala.

*Aspartam je umjetni, nesaharidni zaslađivač koji se koristi kao zamjena šećeru u hrani i piću.