Kupci

Novi proizvodi Jim i Crunch&Go

Isprobajte omiljene proizvode kvalitetne robne marke koju ne možete naći nigdje drugdje na tržištu!

Savršena doza energije i hrskavosti,  uz nove proizvode na INA i Tifon maloprodajnim mjestima.

INA i Tifon su na svojim maloprodajnim mjestima u Hrvatskoj dodatno proširili ponudu i uveli nova, limitirana izdanja čipsa Crunch&Go – kao savršenu grickalicu za kupce u pokretu te energetskog napitka Jim – novi okus za  dodatnu energiju na svakoj etapi putovanja.

Otkrijte svježinu i energiju uz našu najnoviju inovaciju – limitirano izdalje JIM energetskog napitka koje ne samo da pruža dodatnu energiju, već je obogaćeno vitaminom C za dodatni poticaj našem imunološkom sustavu.

Uživajte u okusu svježeg limuna dok podižete svoju energiju na novu razinu!

Energetski napitak Jim sadrži jednako energije kao i šalica espressa te 5 različitih vitamina B – B2, B3, B5, B6 i B12. Ne sadrži konzervans, a kupci mogu birati između voćnog okusa tutti frutti , verzije bez šećera koja ne sadrži aspartam* i nove, limitirane verzije s okusom limuna i dodatkom vitamina C. Ambalaža pića izrađena je od materijala koji se mogu u potpunosti reciklirati.

Crunch&Go čips napravljen je od kvalitetnog krumpira koji se najnovijom tehnologijom oblikuje u savršeno hrskavu i valovitu poslasticu u čak pet različita okusa – slani, light, paprika, luk i kiselo vrhnje te novo, limitirano izdanje BBQ čipsa kao podsjetnik na ljetne večeri provedene uz roštilj.

Slani i light čips od krumpira čini još posebnijim sol iz poznatog rumunjskog rudnika soli Parajd u obliku kristala koji su stari više od 20 milijuna godina te sadrže čak 84 različita minerala.