O kompaniji

Usluge kupcima i maloprodaja

Djelatnost Usluge kupcima i maloprodaja upravlja moderniziranom regionalnom mrežom od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj te susjednim zemljama Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. INA u Hrvatskoj drži vodeću poziciju, a maloprodajna mjesta su prepoznatljivo mjesto kupnje za više od 230.000 kupaca koji dnevno posjete Inine lokacije. U sklopu Inine maloprodajne mreže 33 maloprodajna mjesta opskrbljuju plovila duž cijele obale od Dubrovnika do Umaga.

Kako bi ostala prvi izbor kupaca u pokretu, INA kontinuirano razvija svoju maloprodajnu mrežu kroz kapitalna ulaganja u maloprodajna mjesta te unapređenje kvalitete usluga. Posjetitelji se na Ininim lokacijama mogu opskrbiti visokokvalitetnim Ininim gorivima i mazivima, robom široke potrošnje prilagođenom urbanim kupcima te obaviti kupovinu i ostalih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz korištenje različitih usluga poput autopraonice, transfera novca i slično. Navike kupaca se ubrzano mijenjaju, stoga je INA usmjerena na transformaciju benzinskih postaja u maloprodajna mjesta te gastro odredišta, a od 2016. godine je uveden novi gastro koncept Fresh Corner.

Vjerne kupce kompanija nagrađuje kroz program vjernosti INA Loyalty uz koji članovi mogu ostvariti brojne popuste, nagrade i iznenađenja prilikom svake posjete Ininim maloprodajnim mjestima, a njih više od 600.000 već uživa u pogodnostima.