Kupci

Proizvodi i usluge

Više od pedeset godina INA opskrbljuje energentima stanovništvo i gospodarske subjekte Hrvatske i regije.

Više od pedeset godina INA opskrbljuje energentima stanovništvo i gospodarske subjekte Hrvatske i regije. Kvalitetnim proizvodima nastojimo osvojiti i zadržati povjerenje naših kupaca i klijenata.

Kroz razgranatu mrežu maloprodajnih mjesta, kao i dobro organiziranu veleprodaju, nudimo različite vrste motornih goriva koje proizvodimo po europskim standardima. Na našim maloprodajnim mjestima možete naći EURO V goriva te naša aditirana INA Class goriva koja poboljšavaju vozna svojstva vašeg automobila i čuvaju okoliš.

Odlučite li se za naša maziva znajte da su ona rezultat dogogodišnjeg iskustva naših stručnjaka i suradnje s velikim svjetskim proizvođačima automobila. Ako imate bilo kakva pitanja vezana za Inina ulja i maziva, zanima vas koje mazivo odabrati i kako njime rukovati, obratite se našem postprodajnom servisu i poslušajte što kažu stručnjaci.
Uz benzinska i dizel goriva, različite vrste ulja i maziva, UNP i loživa ulja, Inin proizvodni program uključuje i niz proizvoda za naše kupce u industriji. Detaljne tehničke podatke o pojedinim proizvodima također možete naći na našim stranicama u katalozima goriva i maziva.

Na jednom mjestu pronađite informacije o našem proizvodnom programu kao i uslugama koje vam nudimo.

Na putu, na radnom mjestu ili u vašem domu, želimo vam ponuditi kvalitetnu i sigurnu energiju.