Održivi razvoj

INA u zajednici

Ljudi

U INA Grupi vjerujemo da ljudi predstavljaju temelj na kojemu se gradi naše poslovanje i koji uvelike utječe na naše poslovno ponašanje, organizacijsku strukturu, upravljanje i sve povezane procese. Pridodamo li tome veliki broj različitih djelatnosti kojima se u našoj grupi bavimo, zapošljavamo izniman raspon stručnjaka koji raspolažu znanjima od tehničkih područja do multidisciplinarnih društvenih područja. 

INA Grupa zapošljava stručnjake različitih generacija, interesa i profila, angažiranih na brojnim domaćim i međunarodnim projektima, od sjevernojadranskih platformi, preko polja i pogona u središnjoj Hrvatskoj, Podravini i istočnoj Slavoniji te na više od 500 maloprodajnih objekata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sloveniji, kao i na udaljenim inozemnim lokacijama.  

Upravo ta raznolikost donosi nam širok spektar znanja i iskustava u svakodnevnom radu, koja timskim radom dovode do inovativnih rješenja u skladu s vodećim svjetskim praksama i osiguravaju nam konkurentsku prednost i poslovni uspjeh u dinamičnim tržišnim uvjetima u kojima poslujemo.

Više

Zajednica

Kompanija smo s pedeset godina dugom tradicijom dobre suradnje sa zajednicama u kojima poslujemo. Želimo biti poželjan partner koji podupire razvoj i sam aktivno sudjeluje u životu zajednice. Uvijek smo spremni na dijalog, suradnju i sudjelovanje u inicijativama koje doprinose boljoj kvaliteti života. I sami pokrećemo zajedničke projekte s lokalnim zajednicama, kojima pomažemo brojnim donacijama, akcijama INA Kluba volontera i kroz druge projekte u kojima smo partner zajednicama.