Nabava

Svim javnim nadmetanjima koja se provode putem sustava za e-nadmetanje možete pristupiti na sljedećoj stranici. Za više informacija o e-nadmetanju i kako se registrirati molimo posjetite e-nadmetanje.

Javna nadmetanja su objavljena u MS Word 2000.doc formatu.

Ako na računalu nemate instaliran MS Word 2000 ili preglednik za ovaj format, preporučujemo download i instalaciju besplatnog Word preglednika za Windows 95, 98, NT4 i 2000 s Microsoftovog sitea ili posjetite Microsoft site da biste pronašli odgovarajući preglednik.

INA je pokrenula Projekt obrade teških ostataka u Rafineriji nafte Rijeka koji obuhvaća izgradnju postrojenja za komorno koksiranje (eng. Delayed coker unit), luke i skladišta za koks te postrojenja za obradu produkata zajedno s poveznim cjevovodima i servisima.
Informacije vezano za postupak nabave za Projekt obrade teških ostataka pružamo isključivo pisanim putem te nas zainteresirani za izvedbu podizvoditeljskih radova mogu kontaktirati na mail adresu DCU@ina.hr.

Popis javnih nadmetanja:Jedinice za doziranje kemikalija

PreuzmiteElektromotori za potrebe proizvodnje nafte i plina

PreuzmiteSTSI d.o.o.: Popravak visokotlačnih konusnih slavina

PreuzmiteUsluga mjerenja koncentracije benzena u atmosferi vanjskih radnih prostora i radnih prostorija na lokacijama INA Grupe

PreuzmiteUsluga košnje trave, održavanje živice, obrezivanje grana drveta na INA maloprodajnim mjestima – okvirni Ugovor - 2. godine

PreuzmiteCROSCO d.o.o.: Usluga izrade hidrauličnog podizača cijevi

PreuzmiteCROSCO d.o.o.: Gumene brtve, gume za klipovanje i pakovanje

PreuzmiteCROSCO d.o.o.: Usluge zavarivača i strojobravara

PreuzmiteDEPRESANT STINIŠTA NAFTE

PreuzmiteREZERVNI DIJELOVI I USLUGE ZA ODRŽAVANJE LINEARNIH SUSTAVA DUBINSKIH SISALJKI S KLIPNIM ŠIPKAMA TIP SM (1290.1291.1292.1293.1294.1295.1296.1297.1298.1299.1230.1231).

PreuzmiteRezervni dijelovi za plinske motore Waukesha

Preuzmite