Nabava

Svim javnim nadmetanjima koja se provode putem sustava za e-nadmetanje možete pristupiti na sljedećoj stranici. Za više informacija o e-nadmetanju i kako se registrirati molimo posjetite e-nadmetanje.

Javna nadmetanja su objavljena u MS Word 2000.doc formatu.

Ako na računalu nemate instaliran MS Word 2000 ili preglednik za ovaj format, preporučujemo download i instalaciju besplatnog Word preglednika za Windows 95, 98, NT4 i 2000 s Microsoftovog sitea ili posjetite Microsoft site da biste pronašli odgovarajući preglednik.

INA je pokrenula Projekt obrade teških ostataka u Rafineriji nafte Rijeka koji obuhvaća izgradnju postrojenja za komorno koksiranje (eng. Delayed coker unit), luke i skladišta za koks te postrojenja za obradu produkata zajedno s poveznim cjevovodima i servisima.
Informacije vezano za postupak nabave za Projekt obrade teških ostataka pružamo isključivo pisanim putem te nas zainteresirani za izvedbu podizvoditeljskih radova mogu kontaktirati na mail adresu DCU@ina.hr.

Popis javnih nadmetanja:CROSCO d.o.o.: Usluge servisa za umjeravanje i laboratorijskih instrumenata Shimadzu SALD-2300 i Hack Lange DR 2800

PreuzmiteUsluge stručnog nadzora građenja i kontrole projektne dokumentacije

PreuzmiteKALCIJ KARBONAT KULIR BIJELO ZRNO

PreuzmiteNATRIJEVA LUŽINA U LISTIĆIMA

PreuzmiteInženjering i projektiranje, proizvodnja i isporuka utakačkih ruku za bitumen i vakuum ostatak

PreuzmiteIsporuka padajućih stepenica za istakalište vagon cisterni na kolosijeku 1 i 4 – Sisak

PreuzmiteNabava materijala i opreme te izvođenje radova na rekonstrukciji dopremnih cjevovoda sirove nafte spremnika 331-SA-017 po sistemu „ključ u ruke“

PreuzmiteTkanina filter elementa

PreuzmiteOdržavanje i popravak Rosenbauer pumpnih agregata i vatrogasne opreme (nadogradnje) na vatrogasnim vozilima, te prevozno-prijenosnih vatrogasnih pumpnih agregata.

Preuzmite