Nabava

Svim javnim nadmetanjima koja se provode putem sustava za e-nadmetanje možete pristupiti na sljedećoj stranici. Za više informacija o e-nadmetanju i kako se registrirati molimo posjetite e-nadmetanje.

Javna nadmetanja su objavljena u MS Word 2000.doc formatu.

Ako na računalu nemate instaliran MS Word 2000 ili preglednik za ovaj format, preporučujemo download i instalaciju besplatnog Word preglednika za Windows 95, 98, NT4 i 2000 s Microsoftovog sitea ili posjetite Microsoft site da biste pronašli odgovarajući preglednik.

INA je pokrenula Projekt obrade teških ostataka u Rafineriji nafte Rijeka koji obuhvaća izgradnju postrojenja za komorno koksiranje (eng. Delayed coker unit), luke i skladišta za koks te postrojenja za obradu produkata zajedno s poveznim cjevovodima i servisima.
Informacije vezano za postupak nabave za Projekt obrade teških ostataka pružamo isključivo pisanim putem te nas zainteresirani za izvedbu podizvoditeljskih radova mogu kontaktirati na mail adresu DCU@ina.hr.

Popis javnih nadmetanja:CROSCO d.o.o.: CEMENTNI ADITIVI - RAZNI

PreuzmiteUsluge koordinatora zaštite na radu tijekom građenja

PreuzmiteOdržavanje i popravak pumpnih agregata i vatrogasne nadogradnje VATROSPREM na vatrogasnim vozilima i prijevoznim bacačima

PreuzmiteOdabir posrednika za razmjenu elektroničkih dokumenata

PreuzmiteIZVEDBA SPOJA SANITARNE ODVODNJE NA JAVNU INFRASTRUKTURU U SOLINU

PreuzmiteOdržavanje i popravak hidrauličnih vatrogasnih spasilačkih razvalnih alata LUKAS / WEBER

PreuzmiteCROSCO d.o.o.: Cement otporan na CO2 koroziju

PreuzmiteDvogodišnje (24 mjeseca) održavanje stolnih i prijenosnih računala, skenera, matričnih pisača, telefaks uređaja, digitalne opreme i projektora

PreuzmiteOriginalni rezervni dijelovi za vijčane plinske kompresore Gardner Denver

PreuzmiteServis i popravak dišnih aparata proizvođača Đuro Đaković

PreuzmiteULJNO TOPIV INHIBITOR KOROZIJE

PreuzmiteUsluga kontrole bušotinske opreme i cijevnog materijala za potrebe Proizvodnje nafte i plina

Preuzmite