Nabava

Svim javnim nadmetanjima koja se provode putem sustava za e-nadmetanje možete pristupiti na sljedećoj stranici. Za više informacija o e-nadmetanju i kako se registrirati molimo posjetite e-nadmetanje.

Javna nadmetanja su objavljena u MS Word 2000.doc formatu.

Ako na računalu nemate instaliran MS Word 2000 ili preglednik za ovaj format, preporučujemo download i instalaciju besplatnog Word preglednika za Windows 95, 98, NT4 i 2000 s Microsoftovog sitea ili posjetite Microsoft site da biste pronašli odgovarajući preglednik.

INA je pokrenula Projekt obrade teških ostataka u Rafineriji nafte Rijeka koji obuhvaća izgradnju postrojenja za komorno koksiranje (eng. Delayed coker unit), luke i skladišta za koks te postrojenja za obradu produkata zajedno s poveznim cjevovodima i servisima.
Informacije vezano za postupak nabave za Projekt obrade teških ostataka pružamo isključivo pisanim putem te nas zainteresirani za izvedbu podizvoditeljskih radova mogu kontaktirati na mail adresu DCU@ina.hr.

Popis javnih nadmetanja:POPRAVAK VENTILA ZA PLINSKE KOMPRESORE CAMERON WG76 za potrebe Proizvodnje nafte i plina

PreuzmiteSTSI d.o.o.: Kontejneri i ormari za kemikalije

PreuzmiteVentili i ostali rezervni dijelovi za plinske kompresore Worthington i Ingersoll-Rand

Grupa 1) Ventili za plinske kompresore Worthington i Ingersoll-Rand,

Grupa 2) Ostali rezervni dijelovi za plinske kompresore Worthington i Ingersoll-Rand

PreuzmiteProjektiranje, isporuka opreme i materijala, izgradnja, priprema pred puštanje u rad i puštanje u rad Kompresorske stanice za CO2 na postrojenju Etan po principu „ključ u ruke”

PreuzmiteNabava Sustava električne uronjene centrifugalne pumpe (ESP) i Sustava za dubinsko injektiranje kemikalija (IL)- za potrebe Proizvodnje nafte i plina

Preuzmite