Nabava

Ovdje možete pronaći javne natječaje koje objavljujemo i tiskamo u Narodnim novinama. Napominjemo da ovdje nisu navedeni svi Inini javni natječaji, stoga informacije o ostalim potražite na stranicama Narodnih novina (Narodne novine).

Javna nadmetanja su objavljena u MS Word 2000.doc formatu.Ako na računalu nemate instaliran MS Word 2000 ili preglednik za ovaj format, preporučujemo download i instalaciju besplatnog Word preglednika za Windows 95, 98, NT4 i 2000 s Microsoftovog sitea ili posjetite Microsoft site da biste pronašli odgovarajući preglednik.

Za više informacija o nadmetanjima putem Ariba sustava i kako se registrirati molimo pogledati ovdje.

INA je pokrenula Projekt obrade teških ostataka u Rafineriji nafte Rijeka koji obuhvaća izgradnju postrojenja za komorno koksiranje (eng. Delayed coker unit), luke i skladišta za koks te postrojenja za obradu produkata zajedno s poveznim cjevovodima i servisima.
Informacije vezano za postupak nabave za Projekt obrade teških ostataka pružamo isključivo pisanim putem te nas zainteresirani za izvedbu podizvoditeljskih radova mogu kontaktirati na mail adresu DCU@ina.hr.

Popis javnih nadmetanja:MS Sharepoint 2013 migration

PreuzmiteRazna Oprema za radove antikorozivne zaštite

PreuzmiIsporuka Kalcij karbonata 0,1-0,5 mm

PreuzmiteProizvodnja i isporuka pomičnih padajućih stepeništa te puštanje u rad na lokaciji Istakalište vagon cisterni na kolosijeku 1 i 4 u Rafineriji nafte Sisak

PreuzmitePijesak Kvarcni MILLISIL W -10

Preuzmite