Pravila i uvjeti natjecanja u INA nagradnom natječaju „Koji je vaš omiljeni koncert na kojem ste bili i zašto?“

Pravila i uvjeti natjecanja u INA nagradnom natječaju „Koji je vaš omiljeni koncert na kojem ste bili i zašto?“

Tema i svrha natječaja

Cijenimo trud fanova Ine na društvenim mrežama i zato želimo definirati pravila u kojima će se osjećati zaštićenima. U natječaju želimo promovirati proizvode i usluge koje INA pruža, korporativne vijesti te sponzorstva i projekte koje podržava.

Trajanje i dinamika natječaja

Aktivnosti vezane uz nagradni natječaj obuhvaćaju razdoblje od srijede 5. 4. 2023.  u 11:00 sati do četvrtka 6. 4. 2023. u 23:59 sati. Natječaj će biti organiziran prema trenutnim mogućnostima organizatora, INA–Industrija nafte, d. d. Pravo na nagradu ostvaruje petero najkreativnijih sudionika koji nam u komentarima ispod objave napišu koji im je omiljeni koncert na kojem su bili i zašto.

Nagradu koju svaki od pet izvučenih sudionika može osvojiti je dvije ulaznice za Wagnerov koncert pod nazivom „PARSIFAL“ koji će se održati u HNK u Rijeci.

Pravila i uvjeti natječaja

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju ostvaruje se tako što nam korisnik unutar komentara na objavu napiše koji mu je omiljeni koncert na kojem je bio i zašto. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja Nagradnog natječaja koji posjeduju profil na Facebooku. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja ili se ponaša na neetičan način koji ovim pravilnikom nije predviđen, organizator zadržava pravo isključenja sudionika iz natječaja, bez prethodnog obavještavanja. Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. Prijavljivanje uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u kojima se spominju javne ličnosti, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motiv neće se tolerirati te u navedenim slučajevima organizator zadržava pravo istog trenutka ukloniti sudionikov komentar te ga isključiti iz natječaja bez dodatnog direktnog obraćanja prema natjecatelju.