Pravila i uvjeti natjecanja u INA nagradnom natječaju „Pokažite nam da volite Špancirfest bez da nam kažete da volite Špancirfest!“

Pravila i uvjeti natjecanja u INA nagradnom natječaju „Pokažite nam da volite Špancirfest bez da nam kažete da volite Špancirfest!“

Tema i svrha natječaja

Cijenimo trud fanova Ine na društvenim mrežama i zato želimo definirati pravila u kojima će se osjećati zaštićenima. U natječaju želimo promovirati proizvode i usluge koje INA pruža, korporativne vijesti te sponzorstva i projekte koje podržava.

Trajanje i dinamika natječaja

Aktivnosti vezane uz nagradni natječaj obuhvaćaju razdoblje od petka 4. 8. 2023. u 11:00 sati do utorka 8. 8. 2023. u 23:59. Natječaj će biti organiziran prema trenutnim mogućnostima organizatora, INA–Industrija nafte, d. d. Pravo na nagradu ostvaruje četvero najkreativnijih sudionika koji nam u komentarima ispod objave pokažu koliko vole Špancirfest bez da nam kažu da vole Špancirfest.

Nagrade koje svaki od sudionika može osvojiti su:

  1. Mjesto – 2 karte za Perpetuum Jazzile koji se održava 18.8.
  2. Mjesto – 2 karte za Perpetuum Jazzile koji se održava 18.8.
  3. Mjesto – 2 karte za grupu Cambi koja se održava 19.8.
  4. Mjesto – 2 karte za kazališnu predstavu “Udavače” koja se održava 20.8.
  5. Mjesto – 2 karte za kazališnu predstavu “Udavače” koja se održava 20.8.
  6. Mjesto – Fresh Corner kartica od 30 eura
  7. Mjesto – Fresh Corner kartica od 30 eura

Pravila i uvjeti natječaja

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju ostvaruje se tako što korisnik unutar komentara na objavu pokaže koliko voli Špancirfest bez da nam kaže da voli Špancirfest. Koliki ste fan Špancirfesta nam možete pokazati kroz video, meme, sliku, gif, tekst, pjesmicu ili neki drugi kreativni način koji će najbolje pokazati vašu ljubav prema ovom jedinstvenom ulično glazbenom festivalu. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja Nagradnog natječaja koji posjeduju profil na Facebooku. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja ili se ponaša na neetičan način koji ovim pravilnikom nije predviđen, organizator zadržava pravo isključenja sudionika iz natječaja, bez prethodnog obavještavanja. Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. Prijavljivanje uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u kojima se spominju javne ličnosti, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motiv neće se tolerirati te u navedenim slučajevima organizator zadržava pravo istog trenutka ukloniti sudionikov komentar te ga isključiti iz natječaja bez dodatnog direktnog obraćanja prema natjecatelju.

Objava rezultata

Rezultati natječaja i dobitnici će biti objavljeni 9. kolovoza 2023 u komentaru ispod objavljenog nagradnog natječaja, a dobitnici su dužni javiti se u inbox s točnim podacima (ime, prezime, adresa, broj mobitela) u roku od 24 sata od proglašenja. Dobitnika na temelju kreativnosti odabire organizator.

Pravo na nagradu

Sudionici koji sudjeluju u natječaju, kao i dobitnik, nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladno ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku/cima. Nagrade nisu prenosive. Ako se dobitnici ne jave organizatoru u roku od 24 sata od objave dobitnika, gube pravo na nagradu te organizator nagradu može dodijeliti drugim sudionicima koji udovoljavaju uvjetima natječaja.

Suglasnost s pravilima natječaja i uvjetima korištenja

Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

Zaštita osobnih podataka

Za potrebe sudjelovanja u Nagradnom natječaju organizator obrađuje poslane osobne podatke sudionika i to samo one podatke nužne za pristup ovom nagradnom natječaju, a to su isključivo ime i prezime dobitnika i adresa. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 30 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo kakve druge svrhe osim navedenog. Administrator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu Nagradnog natječaja ili je Administrator obvezan iste podatke dostaviti u skladu s važećim propisima. Više informacija o zaštiti osobnih podataka nalazi se na poveznici.

Dostupnost natječaja/aplikacije

Priređivač nije odgovoran za dostupnost servisa Facebook i/ili komponenata koje taj servis osigurava za normalno odvijanje natječaja, kao ni za dostupnost internet poslužitelja. Facebook nije ni na koji način povezan s ovim natječajem.