Pravila i uvjeti natjecanja u INA nagradnom natječaju „Špancirfest – foto kutak“

Pravila i uvjeti natjecanja u INA nagradnom natječaju „Špancirfest – foto kutak“

Tema i svrha natječaja

Cijenimo trud fanova Ine na društvenim mrežama i zato želimo definirati pravila u kojima će se osjećati zaštićenima. U natječaju želimo promovirati proizvode i usluge koje INA pruža, korporativne vijesti te sponzorstva i projekte koje podržava.

Trajanje i dinamika natječaja

Aktivnosti vezane uz nagradni natječaj obuhvaćaju razdoblje od petka 18. 8. 2023. u 11:00 sati do utorka 22. 8. 2023. u 23:59 sati. Natječaj će biti organiziran prema trenutnim mogućnostima organizatora, INA–Industrija nafte, d. d. Pravo na nagradu ostvaruju četiri najkreativnija sudionika koji se uslikaju na jednom od naših foto kutaka koji se nalaze na Špancirfestu, podijele fotku na svoj Instagram story i označe @inahrvatska uz hashtag #INAHrvatska.

Nagradu koju svaki od najkreativnijih sudionika može osvojiti je 30 eura na Fresh Corner kartici.

Pravila i uvjeti natječaja

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju ostvaruje se tako što se korisnik uslika na jednom od naših foto kutaka koji se nalaze na Špancirfestu, podijeli fotku na svoj Instagram story (mora imati otvoren profil) i označi @inahrvatska uz hashtag #INAHrvatska. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja Nagradnog natječaja koji posjeduju profil na Instagramu. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja ili se ponaša na neetičan način koji ovim pravilnikom nije predviđen, organizator zadržava pravo isključenja sudionika iz natječaja, bez prethodnog obavještavanja. Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. Prijavljivanje uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u kojima se spominju javne ličnosti, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motiv neće se tolerirati te u navedenim slučajevima organizator zadržava pravo istog trenutka ukloniti sudionikov komentar te ga isključiti iz natječaja bez dodatnog direktnog obraćanja prema natjecatelju.

Objava rezultata

Rezultati natječaja i dobitnici će biti objavljeni 23. kolovoza 2023. u komentaru ispod objavljenog nagradnog natječaja i putem Instagram storyja, a dobitnici su dužni javiti se u inbox s točnim podacima (ime, prezime, adresa, broj mobitela) u roku od 24 sata od proglašenja. Dobitnika na temelju kreativnosti odabire organizator.

Pravo na nagradu

Sudionici koji sudjeluju u natječaju, kao i dobitnik, nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladno ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku/cima. Nagrade nisu prenosive. Ako se dobitnici ne jave organizatoru u roku od 24 sata od objave dobitnika, gube pravo na nagradu te organizator nagradu može dodijeliti drugim sudionicima koji udovoljavaju uvjetima natječaja.

Suglasnost s pravilima natječaja i uvjetima korištenja

Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

Zaštita osobnih podataka

Za potrebe sudjelovanja u Nagradnom natječaju organizator obrađuje poslane osobne podatke sudionika i to samo one podatke nužne za pristup ovom nagradnom natječaju, a to su isključivo ime i prezime dobitnika i adresa. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 30 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo kakve druge svrhe osim navedenog. Administrator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu Nagradnog natječaja ili je Administrator obvezan iste podatke dostaviti u skladu s važećim propisima. Više informacija o zaštiti osobnih podataka nalazi se na poveznici.

Dostupnost natječaja/aplikacije

Priređivač nije odgovoran za dostupnost servisa Instagram i/ili komponenata koje taj servis osigurava za normalno odvijanje natječaja, kao ni za dostupnost internet poslužitelja. Instagram nije ni na koji način povezan s ovim natječajem.