Akcija Ininih volontera za djecu u Nazorovoj

Zagreb, 1. prosinca – Kao najava druge akcije Ininog kluba volontera od petka do nedjelje od 10 do 19 sati će se u Arena centru u Zagrebu u zajedničkoj akciji Ine i Soundset radija provesti prikupljanje knjiga, slikovnica, pribora za likovne radionice te DVD-a i CD-a s crtićima, dječjim filmovima i glazbom za djecu iz Dječjeg doma u Nazorovoj.

Prikupljene knjige i pribor će se u sklopu akcije Ininih volontera predati djeci iz Dječjeg doma u ponedjeljak 5. prosinca kada će Inini volonteri posjetiti Dom u Nazorovoj kako bi pomogli kod uređivanja okoliša te zajedno sa štićenicima doma izrađivali čestitke i božićne ukrase.

Pozivamo i vas da se uključite u akciju i da na štand Ine i Soundset radija u Arena centru donesete svoj dar za djecu iz Dječjeg doma te im uljepšate nadolazeće blagdane.

U povodu obilježavanja Europske godine volontiranja INA je sredinom godine pokrenula Projekt korporativnog volontiranja zaposlenika u lokalnoj zajednici te će Inini volonteri 5. prosinca, u drugoj ovogodišnjoj akciji, volontirati u Dječjem domu Zagreb, Nazorova 49 u Domu za djecu I. Brlić Mažuranić, u Rijeci te u klubu Žabica u Sisku.

Kompanijska društvena odgovornost, čiji je sastavni dio i promicanje kulture volontiranja, dio je sveobuhvatne strateške platforme Ine, koja želi biti moderna i etična tvrtka te pouzdan partner zajednicama u kojima posluje. Inin klub volontera osnovan je s ciljem dobrovoljnog ulaganja osobnog vremena, truda, znanja i vještina za opću dobrobit  te izgradnja suosjećanja i solidarnosti s drugima i drugačijima. Volontiranje se temelji na slobodnoj volji te osobnom izboru i motivaciji, bez želje za financijskom dobiti, a s ciljem da se pomogne drugim osobama i društvu u cjelini.

I ne zaboravite, volonterski rad nije besplatan – on se nagrađuje osmijehom!Priloženi dokument