Božić s Inom u Rijeci

RIJEKA, 19. prosinca – Inina tradicija pomaganja datira od samog osnutka kompanije, a velika pažnja posvećuje se lokalnoj zajednici i projektima od značaja za zajednicu u kojoj djeluje.

Ina pri tome ne zaboravlja i one najmlađe.  Tako je u sklopu ovogodišnje božićne akcije „Božić s Inom“ INA u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku djeci građana Rijeke, djeci Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Lovrana i zaposlenika Rafinerije nafte Rijeka poklonila predstavu „Djed Mraz Bajka, male zabavne radionice s omiljenim likovima – dobrim vilama, Ballon – manom, Robotom klaunom, učenje mađioničarskih trikova sa StiltManom te druženje s Djedom Mrazom glavom i bradom.

Uz ovu akciju INA je potaknula i humanitarnu akciju „Dobro djelo“ putem koje su djeca  građana i zaposlenika Ine donirala svoje igračke djeci Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“.

U sklopu akcije „Božić s Inom“ zabavne radionice i predstava za djecu održala se i u  Sisku, 17. prosinca za djecu zaposlenika, građana Siska i SOS Dječjeg sela Lekenik te u Zagrebu, 18. prosinca za djecu zaposlenika i Dječjeg doma Zagreb.Priloženi dokument