Božić s Inom u Sisku

SISAK, 17. prosinca – Inina tradicija pomaganja različitih segmenata društva datira od samog osnutka kompanije, a velika pažnja posvećuje se lokalnoj zajednici i projektima od značaja za zajednicu u kojoj djeluje.

Ina pri tome ne zaboravlja i one najmlađe.  Tako je u sklopu ovogodišnje božićne akcije „Božić s Inom“ INA u Domu rafinerije djeci građana Siska, djeci SOS Dječjeg doma Lekenik i zaposlenika Rafinerije nafte Sisak poklonila predstavu „Djed Mraz Bajka, male zabavne radionice s omiljenim likovima – dobrim vilama, Ballon – manom, Robotom klaunom, učenje mađioničarskih trikova sa StiltManom te druženje s Djedom Mrazom glavom i bradom.

Uz ovu akciju INA je potaknula i humanitarnu akciju „Dobro djelo“ putem koje su djeca  građana i zaposlenika Ine donirala svoje igračke djeci SOS Dječjeg doma Lekenik.

U sklopu akcije „Božić s Inom“ zabavne radionice i predstava za djecu zaposlenika i Dječjeg doma Zagreb održat će se i u Zagrebu, 18. prosinca te u Rijeci, 19. prosinca za djecu zaposlenika, građana Rijeke i Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Lovrana.Priloženi dokument