Božić s Inom u Zagrebu

ZAGREB, 18. prosinca – Inina tradicija pomaganja različitih segmenata društva datira od samog osnutka kompanije, a velika pažnja posvećuje se lokalnoj zajednici i projektima od značaja za zajednicu u kojoj djeluje.

Ina pri tome ne zaboravlja i one najmlađe.  Tako je u sklopu ovogodišnje božićne akcije „Božić s Inom“ INA u Ininoj poslovnoj zgradi u Šubićevoj djeci Dječjeg doma Zagreb i zaposlenika Ine poklonila predstavu „Djed Mraz Bajka“, male zabavne radionice s omiljenim likovima – dobrim vilama, Ballon – manom, Robotom klaunom, učenje mađioničarskih trikova sa StiltManom te druženje s Djedom Mrazom glavom i bradom.

Uz ovu akciju INA je potaknula i humanitarnu akciju „Dobro djelo“ putem koje su djeca  zaposlenika Ine donirala svoje igračke djeci Dječjeg doma Zagreb.
U sklopu akcije „Božić s Inom“ INA je zabavne radionice i predstavu za djecu organizirala u Sisku, 17. prosinca za djecu zaposlenika, građana Siska i SOS Dječjeg sela Lekenik te u Rijeci 19. prosinca također za djecu zaposlenika i građana Rijeke, ali i za djecu Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Lovrana.Priloženi dokument