Cijene goriva od sada na Ininim web stranicama

  • Inine cijene goriva ponovo dostupne na službenoj web stranici
  • Kroz Tražilicu benzinskih postaja kupci mogu saznati trenutne cijene goriva na svakoj Ininoj postaji

Zagreb, 24. ožujka 2015.– INA će od danas na svojoj web stranici uz sve dosadašnje podatke o ponudi na benzinskim postajama objavljivati i aktualne cijene goriva, koje će na webu biti objavljene istovremeno kada i na maloprodajnim mjestima. 

Zainteresirani građani od danas na web stranici www.ina.hr mogu pronaći informacije o cijenama goriva na svim Ininim benzinskim postajama. Kroz funkcionalnu aplikaciju Tražilica benzinskih postaja potrošači odabiru željenu benzinsku postaju i na jednom mjestu dolaze do osnovnih podataka o  odabranoj benzinskoj postaji, njezinom radnom vremenu, kao i ponudi. U aplikaciji su navedene sve vrste goriva koje se prodaju na pojedinoj postaji, kao i njihove točne cijene. Podsjećamo, sukladno Zakonu o tržištu nafte i naftnih derivata od veljače prošle godine cijene naftnih derivata formiraju se slobodno prema tržišnom principu.
Nadalje, s ciljem kontinuiranog poboljšanja zadovoljstva potrošača, INA putem Tražilice benzinskih postaja omogućava ocjenjivanje postaja i navođenje primjedbi i prijedloga za poboljšanja.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte: RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument