Članovi grupe Opća Opasnost družili se s fanovima na Ini

  • Promovirali su nadolazeći koncert koji će se održati 17. rujna na zagrebačkom ŠRC Šalata
  • INA je ponosni sponzor grupe

Zagreb, 7. rujna 2016. – Na Ininom maloprodajnom mjestu Jagićeva danas je bilo veselo – članovi grupe Opća Opasnost družili su se s brojnim fanovima i dijelili im CD-ove i ulaznice za koncert na ŠRC Šalata. Koncert će se održati 17. rujna, a INA je ponosni sponzor grupe.

U opuštenoj atmosferi članovi grupe su se fotografirali s fanovima i dijelili im autograme, ali i CD-ove i ulaznice za koncert. „Hvala Ini što su nas ovako lijepo ugostili na moderniziranom maloprodajnom mjestu u Jagićevoj i hvala brojnim fanovima što su došli. Ne sumnjamo da ćemo se u velikom broju odlično družiti na koncertu 17. rujna na ŠRC Šalata. Svi su pozvani, a uz Ininu sponzorsku podršku garantiramo još jedan energičan spektakl“, izjavio je tom prilikom pjevač Opće Opasnosti Pero Galić.

INA kao moderna i dinamična kompanija s veseljem sponzorski podržava rad jedne od najdugovječnijih i najkvalitetnijih hrvatskih rock grupa. Najveći samostalni koncert Opće Opasnosti u Zagrebu održava se u subotu, 17. rujna, s početkom u 20 sati, a ulaznice su dostupne u sustavu Eventima.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 439 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument