DARUJU LJUBAV ONIMA KOJI JU NAJVIŠE TREBAJU

Radnici i menadžment Ine, već devet godina kupuju božićne darove za djecu i mlade u dječjim domovima u cijeloj Hrvatskoj.

Radnici Ine i ove su godine ispunili želje čak 845 djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi diljem Hrvatske.

Naši nevjerojatni zaposlenici ponovo su zaslužni za pravi božićni duh koji se ovih blagdana mogao osjetiti u našoj kompaniji. Rekordnom brzinom su se odazvali i sami kupili poklone za više od 800 djece i mladih iz Dječjih domova diljem Hrvatske. Ova inicijativa, koja je postala tradicija u našoj kompaniji na kraju godine obogaćuje blagdansko iskustvo naših zaposlenika i što je još važnije doprinosi stvaranju trajnih uspomena za djecu. Želim im svima sretan Božić i lijepe blagdane kakve i zaslužuju“, rekla je Tamara Karagity, direktorica Korporativnih komunikacija i marketinga Ine.

Jedna od ustanova čiju su djecu pokloni razveselili je Centar za pružanje usluga u zajednici Maestral koji trenutno skrbi za 155 djece i mlađih punoljetnih osoba. „Inina akcija kod nas ima  važan značaj i smisao jer najveći dio rada usmjeravamo dječjem osjećaju zadovoljstva i osmjehu, jer, nažalost, kod nas najčešće dođu u suzama. I zbog toga veliko hvala“, izjavila je Jelena Burazin, ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Maestral. U SOS Dječjim selima, primjerice, više ne mogu zamisliti blagdane bez Ine: „Darivanje i druženje Djeda Božićnjaka s našim najmlađima uvijek je kruna dugogodišnje suradnje koju njegujemo s Inom. Potreba za smještajem djece sve je veća, a mi se u SOS Dječjim selima trudimo iz dana u dan zadržati kvalitetu obiteljskog tipa skrbi koju u Hrvatskoj pružamo punih 30 godina“, rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik. Osmijeh mališana nakon što darovi stignu u njihove domove je neprocjenjiv. Potvrđuju to i ravnatelj centra Klasje iz Osijeka Vedran Škugor: „Najbolji pokazatelj vrijednosti ove akcije je njezina trajnost, suradnja koja traje godinama. Osmijeh djeteta je neprocjenjiv, a INA ga s ovakvim malim nesebičnim djelima stavlja na lica naše djece.

Djeca i mladi iz SOS Dječjeg sela Lekenik i SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Dječjeg doma Sveta Ana u Vinkovcima, Centra Klasje u Osijeku, Dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić Lovran, Dječjeg doma Lipik, Dječjeg doma Maestral Split, Dječjeg doma Maslina u Dubrovniku, Dječjeg doma Svitanje u Koprivnici, Dječjeg doma Vladimira Nazora u Karlovcu, Dječjeg doma Vrbina u Sisku i Dječjeg doma Kuća sretnih ciglica u Slavonskom Brodu, zahvaljujući radnicima Ine, tako će i ovih blagdana naći svoj željeni poklon ispod bora. 

https://www.youtube.com/watch?v=w4IgkqbN5a8 

 
“Moja SOS mama kaže da su sva djeca dobra djeca. Zato kod nas u Dječjem selu nikada ne dođe Krampus. Ali uvijek, baš uvijek dođe Djed Mraz. I to nije običan Djedica koji dolazi na saonicama, naš stiže kombijem na kojem piše INA. Tada svi dobijemo poklone i budemo jako sretni”. M. (7) 

“Ja jako volim kad dobijemo poklone jer skoro uvijek dobijem ono što želim. To me jako veseli. Volim kad na božićno jutro seka i ja pregledavamo što smo dobile i igramo se novim stvarima. Lijepo mi je što neki ljudi žele da budemo sretni i kupe nam ove poklone”. L.S. (10) 

“Hvala svim dragim ljudima koji sudjeluju u darivanju preko Ine. Lijepo je znati da netko misli na nas 😊”. L.H. (16)