Djelatnici RNR donirali opremu Udruzi za skrb autističnih osoba Rijeka

Zaposlenici riječke rafineriji uručili donaciju Udruzi za skrb autističnih osoba Rijeka
Donirana sredstva uvelike će pomoći radu Udruge sa štićenicima
U sklopu projekta „10 kuna za otisak srca“ zaposlenici nastavljaju s humanitarnim akcijama

Rijeka, 11. srpnja 2013.- Danas je u prostorijama Udruge za skrb autističnih osoba Rijeka održana primopredaja sredstava za rad Udruge, a koja su kupljena zahvaljujući donacijama zaposlenika Inine riječke rafinerije. Donacije zaposlenika omogućile su kupnju tricikla Speedy, tricikla za dvoje, velikog lijevka, motoričkog tunela, seta sportskih rekvizita i valjkastog tobogana, a koji će uvelike pomoći svakodnevnom radu Udruge sa štićenicima. Djelatnici Udruge također su Ininim zaposlenicima predstavili rad Udruge te pokazali prostore u kojima se provode rehabilitacijski postupci
Današnja akcija održana je kao dio humanitarnog projekta „10 kuna za otisak srca“ kojeg su pokrenuli zaposlenici riječke rafinerije u sklopu kojeg svaki mjesec zaposlenici dobrovoljno doniraju 10 kuna. Skupljenim novcem pomaže se osobama i udrugama kojima je pomoć najpotrebnija. Zaposlenici riječke rafinerije organizirali su već nekoliko sličnih humanitarnih akcija u sklopu ovog projekta, a najavljuju i nove.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.854 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel: 01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument