Dodjelom glavne nagrade završena Inina nagradna igra „INA vas vodi na utrku Formule 1“

Zagreb, 21. srpnja 2011. – Dodjelom glavne nagrade danas je na Ininoj novouređenoj benzinskoj postaji Špansko završena nagradna igra „INA vas vodi na utrku Formule 1“. U konkurenciji za glavnu nagradu –  VIP putovanje za dvije osobe na utrku Formule 1 u Mađarskoj od 29. srpnja do 1. kolovoza 2011. – bili su Inini kupci koji su ostvarili kupnju INA Class ili bilo kojeg drugog goriva u vrijednosti do 150 kuna te jednog Red Bull napitka. Od velikog broja pristiglih prijava najviše sreće imala je Renata Oremuš iz Oroslavlja, kojoj je osobno nagradu uručio Nikola Lokmer, direktor Službe upravljanja kategorijama.

„Ovaj atraktivni oktanski sport i blizina trkališta na kojemu će se okupiti najveći svjetski vozači Formule 1 bili su i više nego dovoljan mamac za brojne naše kupce koji su sudjelovali u ovoj akciji. Stoga mi je drago da nam je ovo bila još jedna prilika da uz visokokvalitetna goriva našim kupcima damo dodatni razlog da posjete naše benzinske postaje. Zahvalio bih se svim našim kupcima te ih pozivam da i dalje prate Inine akcije i nagradne igre.“ – rekao je ovim povodom g. Lokmer.

U sklopu ove nagradne igre, koja je trajala od 6. do 30. lipnja, INA je tijekom šest dana na šest benzinskih postaja (Trogir, Vodice, Šibenik, Zadar, Vukova Gorica i Zagreb) dovela repliku Red Bull bolida smještenog u improvizirani pit-stop, te organizirala natjecanja u brzoj izmjeni guma. U svakom od tih natjecanja sudjelovala su po dva Inina kupca; najbrži natjecatelj osvojio je Red Bull vezicu ili kapu, dok je natjecatelj s najbržim vremenom na kućnu adresu dobio Red Bull ručnik i majicu.

Priloženi dokument