Humanitarna akcija zaposlenika Ininih benzinskih postaja

Potaknuti pričom o teškoj životnoj priči obitelji Lesković, sredinom siječnja ove godine zaposlenici Ininih benzinskih postaja pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava, u koju se uključilo oko 2500 radnika u sve četiri Inine maloprodajne regije (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek). Osobnim prilozima zaposlenici su do početka veljače prikupili 64 040 kuna. Spomenuta sredstva danas je Mateji i Denisu Leskoviću, u njihovu domu u mjestu Preseka u blizini Križevaca, uručio Vjekoslav Ivandija, direktor Inine Regije Zagreb.

„Jako mi je drago što će ova donacija uljepšati i olakšati život Mateji i Ivanu. Sretan sam što su naši zaposlenici pokazali veliko srce i spremnost da pomognu ovih dvoje mladih ljudi, koji zaslužuju svaku priliku za sretniji život“, rekao je tom prilikom Vjekoslav Ivandija.

Akcija koju su pokrenuli Inini zaposlenici, te se u značajnom broju u nju aktivno uključili, današnjim je uručenjem donacije dobila svoj epilog. Zahvaljujući iskazanoj solidarnosti, teške životne prilike obitelji Lesković biti će barem dijelom olakšane.Priloženi dokument