Igrači RK Zagreb dijelili karte na Ininoj postaji za utakmicu s Celjem

  • U veseloj atmosferi proteklo druženje kupaca ljubitelja rukometa sa svojim omiljenim igračima na BP Dubrava u Zagrebu
  • Podijeljeno više od 80 karata za nadolazeću utakmicu protiv Celja Pivovarna Laško

Zagreb, 19. rujna 2013. – Danas je na Ininoj benzinskoj postaji Dubrava u Zagrebu organizirano druženje s igračima Rukometnog kluba Zagreb. Inini kupci su, uoči početka natjecanja u Ligi prvaka, dobili i karte za nadolazeću utakmicu protiv Celja Pivovarna Laško koja se igra ove subote te imali priliku fotografirati se i dobiti autogram svojih omiljenih igrača RK Zagreb.

U veseloj atmosferi s kupcima su se družili Zlatko Horvat, Stipe Mandalinić, Luka Stepančić, Filip Ivić, Lovro Šprem i Ante Kaleb, koji su ovom prilikom podijelili više od 80 karata velikom broju zainteresiranih kupaca ljubitelja rukometa. INA je zlatni sponzor Rukometnog kluba Zagreb, čiju je kvalitetu i vrijednost prepoznala te još jednom pružila podršku kako bi klub mogao postići ciljeve i ponovno ostvariti uspjehe na međunarodnom polju te time dati svoj doprinos u promicanju hrvatskog sporta u svijetu.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument