INA dobila posebno priznanje za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva

  • Doprinos zaposlenika uključenih u INA Klub volontera prepoznat je i ove godine i  nagrađen posebnim priznanjem
  • Volonterske nagrade i posebna priznanja dodjeljuje Volonterski centar Osijek uz podršku Savjeta za razvoj volonterstva

Zagreb, 4. prosinca 2014. – Ini je jučer u Dječjem kazalištu Branka Mihaljević u Osijeku na svečanosti povodom Međunarodnog dana volontera uručeno posebno priznanje za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva koje dodjeljuje Volonterski centar Osijek uz podršku Savjeta za razvoj volonterstva.

Volonterski centar Osijek godišnje volonterske nagrade dodjeljuje od 2006. godine, a inicijativa je pokrenuta s ciljem afirmacije volonterstva kao poželjne društvene aktivnosti. Aktivnosti INA Kluba volontera prepoznate su i u prethodnim godinama, te je INA za 2010. i 2012. godinu osvojila nagrade za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva na području Slavonije i Baranje, dok je ove godine dobitnik posebnog priznanja u toj istoj kategoriji.

INA Klub volontera osnovan je 2011. godine povodom obilježavanja Europske godine volontiranja. U sklopu njega kroz ovu godinu održane su mnoge volonterske akcije u školama, vrtićima, Specijalnoj bolnici Krapinske toplice, SOS Dječjem selu, kao i aktivnosti za pomoć poplavljenim područjima u Slavoniji. INA Klub volontera ima oko 350 članova koji dobrovoljno ulažu vrijeme, trud, znanje i vještine za opću dobrobit.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument