INA dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

Zagreb, 1. ožujka 2011. – Danas je Ini svečano uručen Certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.
Primarna svrha projekta Certifikat Poslodavac Partner je prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagiranje i implementacija onih standarda koji dokazano i smisleno unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada. Ina je, zadovoljivši kriterije Certifikata, zaslužila nositi naziv Poslodavca Partnera te se, na taj način, pridružila kompanijama koje dijele najbolje prakse u upravljanju ljudskim resursima.

„Ponosni smo što smo dobili status Poslodavca Partnera jer to dokazuje da Ina ima visoke standarde i sustave za razvoj ljudskih resursa. Ovaj Certifikat prvenstveno je rezultat transparentnih metoda odabira kandidata, provođenja talent programa kao što je „Growww“ i razvoj procedura u skladu s najboljim HR praksama. Certifikat je samo jedan od koraka u našem nastojanju da Ina bude poslodavac prvog izbora u Hrvatskoj, ali i u regiji.“ – izjavila je Zdravka Demeter Bubalo, direktorica Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima.

Proces certificiranja sastoji se od bodovanja kvalitete sljedećih područja iprocesa: strategija, regrutiranje i selekcija, rad, motivacija i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj i odnos prema zaposlenicima, a dodjeljuje se organizacijama koje, bez obzira na veličinu i eksponiranost u javnosti, zadovoljavaju standarde u upravljanju ljudskim resursima.Certifikat je Ini, u ime organizatora, tvrtke SELECTIO uručila stručna savjetnica projekta Certifikat Poslodavac Partner Jasmina Sočković.Priloženi dokument