INA generalni sponzor Gala koncerta Diane Haller u HNK Ivan pl. Zajc

  • Na Gala koncertu riječkoj će se publici predstaviti Diana Haller, mlada operna zvijezda
  • Kroz podršku gala koncertu riječke glazbenice nastavljena je suradnja s HNK Ivan pl. Zajc kojemu je INA i sponzor kazališnog programa

Rijeka, 20. ožujka 2015. – Na današnjoj konferenciji za medije, održanoj u HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci, najavljen je gala koncert mezzosopranistice Diane Haller koja će, uz orkestar Opere HNK Ivana pl. Zajca, pod ravnanjem maestra Villea Matvejeffa, izvesti arije iz opera G. F. Händela , W.A. Mozarta, V. Bellinija, G. Rossinija i drugih. Gošća na koncertu je sopranistica Larissa Ciulei.
Diana Haller je mlada Riječanka pred kojom je sjajna glazbena karijera o čemu, uz ostalo, svjedoči i činjenica da ju je časopis Opernwelt proglasio mladim glasom godine za 2014. Školovala se na konzervatoriju u Trstu, Londonu, a potom u Stuttgartu kod Dunje Vejzović te u Opernom studiju tamošnje Državne opere.
INA s osobitim zadovoljstvom podupire Gala koncert Diane Haller koji će zasigurno za riječku publiku biti jedinstven glazbeni doživljaj. INA je godinama vezana uz HNK Ivan pl. Zajc kao sponzor kazališnog programa. Osim toga, INA je partner brojnim kulturnim i umjetničkim projektima na prostoru grada Rijeke i županije: Riječkim ljetnim noćima, Jeseni u Kostreni, Gradskoj knjižnici Rijeka.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 449 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument