INA generalni sponzor HNS-a

  • Potpisan ugovor o sponzorstvu između Ine i HNS-a
  • Predsjednik Uprave Ine, g. Zoltán Áldott, istaknuo je zadovoljstvo novom i ojačanom suradnjom Ine i HNS-a

Zagreb, 29. kolovoza 2013.- Danas je potpisan ugovor o generalnom sponzorstvu Ine i Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Potpisivanje ugovora svečano je obilježeno na Ininoj benzinskoj postaji Miramarska u Zagrebu, a ugovor su potpisali predsjednik HNS-a g. Davor Šuker te predsjednik Uprave Ine g. Zoltán Áldott.
Obraćajući se prisutnima, g. Áldott je istaknuo zadovoljstvo suradnjom s HNS-om, pozdravljajući sve prošle uspjehe ove krovne organizacije hrvatskog nogometa te dodao: „Kao najveća hrvatska tvrtka i jedna od vodećih u regiji, INA je pravi partner za jedan od najbolje rangiranih svjetskih timova – hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Stoga nam je čast, zajedno s navijačima, ujediniti energiju i podržati ih. Vjerujemo kako ćemo i zajedno navijati iduće ljeto, gledajući  Hrvatsku na Svjetskom Prvenstvu.“
G. Šuker je ovom prilikom rekao: „Zahvaljujem se g. Áldottu na lijepim željama, ali još više na povjerenju koje nam je INA dala sklapanjem ovog ugovora. Hrvatske reprezentacije ostvaruju svjetski vrijedne uspjehe i stoga nam je kao Savezu koji teži izvrsnosti zadovoljstvo postići dogovor o suradnji s vrhunskom kompanijom dugogodišnje tradicije poput Ine.“

INA se kroz godine dokazala kao tradicionalni partner sportaša i priznatih sportskih manifestacija. Suradnja s HNS-om za Inu je oduvijek bila od posebnog značaja, dok je ovogodišnjem generalnom sponzorstvu prethodila podrška kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. koju je hrvatska reprezentacija igrala protiv reprezentacije Srbije u ožujku ove godine.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument