INA glavni sponzor teniskog turnira Rijeka Open powered by INA

INA – Industrija nafte, d.d. glavni je sponzor teniskog turnira Rijeka Open powered by INA, koji će se održati u periodu od  29. svibnja do 05. lipnja na terenima Teniskog kluba Kvarner u Rijeci.

Tim povodom danas je u Rijeci održana konferencija za medije kojoj su nazočili gradonačelnik Rijeke mr.sc. Vojko Obersnel, predsjednik uprave INA – Industrije nafte, d.d.  g. Zoltán Áldott , organizator turnira g. Fadi Shalabi, direktor turnira g. Ivo Pađen te predsjednik TK Kvarner g. Bruno Grbac. Tijekom konferencije predstavljeno je ovogodišnje, peto po redu, izdanje turnira te upriličeno svečano potpisivanja ugovora o sponzorstvu između organizatora, Agencije za marketing i odnose s javnošću „100% IDEA“ iz Rijeke te INA – Industrije nafte, d.d.  Ugovor su potpisali g. Fadi Shalabi u ime organizatora te g. Zoltán Áldott, u ime Ine.

Gospodin Shalabi je tom prilikom rekao: „Zahvalio bi našim sponzorima, posebice Ini kao najznačajnijem, što su omogućili da i ove godine u Rijeci gledamo izvrstan tenis. INA, kao kompanija koja je uvijek aktivno uključena u sponzoriranje projekata koji doprinose razvitku društva u cjelini, prepoznala je vrijednost Rijeka Opena powered by INA“.

Naglasio je to i Inin predsjednik uprave g. Zoltan Aldott, rekavši: “Jako mi je drago da je INA podržala organizaciju ovog teniskog turnira. Kao jedna od najvećih hrvatskih tvrtki, INA je zapravo već desetljećima poznata po pomaganju kulturnim, sportskim, humanitarnim i drugim institucijama, organizacijama i projektima, u skladu sa svojim društveno odgovornim poslovanjem. Djelujući u Rijeci preko 120 godina, INA je svjesna potreba lokalne zajednice i stoga mi je drago da kroz ulaganje u modernizaciju riječke rafinerije, ali i kroz ovakve projekte, ulažemo u ukupnu kvalitetu života“.

Sportske manifestacije poput ove organiziraju se u najvećim svjetskim teniskim metropolama te predstavljaju vrijedan doprinos sportskom i društvenom životu grada i regije.  Tako je Grad Rijeka prepoznao vrijednost ovoga projekta i pružio mu podršku te je i suorganizator Turnira. Tip povodom gradonačelnik Rijeke mr.sc. Vojko Obersnel ocijenio je da organizatori turnira zaslužuju pohvale i čestitke jer se turnir svojom kvalitetom i prepoznatljivošću u protekle 4 godine već istaknuo među ostalim challenger turnirima ovoga ranga. „U daljnjem razvoju turnira svakako je iznimno vrijedno i Inino sponzorstvo“, naglasio je Obersnel, zahvalivši Ini na njemu, kao i na potpori koju pruža drugim riječkim projektima i manifestacijama.Priloženi dokument